Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Συνάντηση με τους διευθυντές Λυκείων είχε η Δήμαρχος Λίνα Ευσταθίου.

Πιο συγκεκριμένα συναντήθηκε με τους: Ευστάθιος Λαδογιάννης (γενικό λύκειο Γουβών), Ανδρέας Βούλγαρης (γενικό λύκειο Ιστιαίας), Κατερίνα Μαλάκη (γενικό λύκειο Λ. Αιδηψού) και Βέρα Μπλαβάκη (τεχνικό λύκειο Ιστιαίας). 
Συζητήθηκαν λειτουργικά και κτιριακά θέματα των σχολείων ενώ παράλληλα ανακοινώθηκε και προτάθηκε στους λυκειάρχες η δωρεάν εκπαιδευτική εκδρομή 12 μαθητών , ....δικά τους κριτήρια αξιολόγησης , και 4 συνοδών στις Βρυξέλλες την Άνοιξη . Οι διευθυντές ευχαρίστησαν την Δήμαρχο για την πρωτοβουλία.
Η κα Ευσταθίου με αφορμή την επικείμενη συνάντηση, πρόσθεσε: "Η Παιδεία αποκτά νόημα όταν, από κοινού με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που προσφέρει, συμβάλλει και στη διαμόρφωση: υψηλού ήθους, ελεύθερης σκέψης, δημοκρατικής συνείδησης, πολιτών χρήσιμων στην κοινωνία μας. 
 Ο Δήμος μας και οι αρμόδιες υπηρεσίες του θα σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια εκπαιδευτικών και μαθητών για την ολοκλήρωση μιας άρτιας σχολικής χρονιάς, παρά τις δυσμενείς επιπτώσεις της πολυμέτωπης κρίσεως που βιώνει η κοινωνία μας. "