Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Τα είχε πει ο κ. Στούπας


Τα όσα είχε πει σε συνέντευξη τύπου ο πρώην πρόεδρος και ψυχή του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ κ. Γιώργος Στούπας ήταν σημαντικά και όσοι τα άκουσαν κατάλαβαν πραγματικά το μέγεθος του ποδοσφαιράνθρωπου Στούπα. Κοιτάξτε όμως τα παιχνίδια της τύχης. Είχε αναφέρει τυχαία και ως παράδειγμα στο ΜΙΑΟΥΛΗ και το μόνο που δεν είχε πει, ήταν το αποτέλεσμα. Δεν το είπε προφανώς γιατί ως ποδοσφαιράνθρωπος ποτέ δεν υποτιμά τους αντιπάλους. Αν ήταν άλλος θα είχε πει: "Ξέρεις τι είναι από το να.... παίζεις με αντιπάλους την ΑΕΚ, τον ΠΑΟ, την ΒΕΡΟΙΑ, την ΛΑΡΙΣΑ, τον ΗΡΑΚΛΗ Θεσσαλονίκης και άλλους πολλούς, να παίζεις στο τοπικό μετον ΜΙΑΟΥΛΗ ΦΥΛΛΩΝ και να σ΄ αποκλείει από τον θεσμό του Κυπέλλου;
Διαβάστε το επίμαχο απόσπασμα:

Η άνοδος στην Γ΄ Εθνική ήταν απο τις στιγμές που ευχαριστηθήκαμε πιο πολύ. Το ματς δηλαδή με τον Πόρο. Ακόμη την νίκη στην έδρα του Παναιτωλικού. Το σεβασμό που νιώσαμε σ΄ όλα τα γήπεδα που  πήγαμε. Μας υπολογίζανε όλοι. Ακόμη το δέος στο ΟΑΚΑ και πολύ περισσότερο στο γήπεδο της Λεωφόρου. Έκλεισε η Κατεχάκη, η Μεσογείων και οι Αμπελόκηποι η Αθήνα δηλαδή παρέλυσε, για να περάσουν τα Ψαχνά και να πάνε να παίξουν στην Λεωφόρο. Και αυτό το πράγμα αποδομήθηκε. Ποτέ δεν ένιωσα τόσο φθόνο και μίσος και δεν γνώρισα τόσους μαλάκες. Και ....στη θέση του μαλάκες μπορώ να βρω εκατό διαφορετικούς επιθετικούς προσδιορισμούς, όμως είναι η μόνη λέξη που τους αξίζει. Γιατί καταλαβαίνω τον άλλο που είχε συμφέρον να πέσει η ομάδα, τον ρουφιανάκο που ήθελε να κάνει την μαγκιά του, κάποιους που ήθελαν να εισχωρήσουν στην ομάδα με την πτώση της ομάδας, αλλά δεν καταλαβαίνω την σιωπηρή πλειοψηφία, αυτών που καθόντουσαν στα καφενεία που ακούγανε και απλώς κουνάγανε το κεφάλι..
Είναι καλύτερα τώρα που δεν θα έρθουν ο ΟΤΕ να σε δείξει, ο ΟΠΑΠ με τις διαφημίσεις και οι μεγάλες ομάδες που παρακαλούσανε για φιλικά παιχνίδια- στα Ψαχνά; Είναι καλύτερα τώρα που θα παίζει ο ΗΡΑΚΛΗΣ με τον ΜΙΑΟΥΛΗ Φύλλων και το λέω χωρίς να υποτιμώ την ομάδα των Φύλλων; Είναι καλύτερα για τα Ψαχνά; Δεν ήταν τιμή ενός προσώπου ότι μας υπολογίζανε, αλλά για την πόλη ολόκληρη.


Κύριε Στούπα,  δεν θέλω να σχολιάσω κάτι. Σας ζήλευα πραγματικά και το έγραφα, αλλά σας έβγαζα το καπέλο και έλεγα πως δεν θα βρεθεί άλλος για να συνεχίσει την πορεία του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ.
Κύριε Στούπα, εγώ δεν υπήρξα ΗΡΑΚΛΑΡΑΣ, αλλά δεν θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά που έκαναν εναντίον της ομάδας πολλοί Ψαχνιώτες.
Είχατε δίκιο και ίσως να μην είχαμε καταλάβει το μέγεθος του πολέμου που δεχόσασταν. 
Λυπάμαι και μακάρι ο ΗΡΑΚΛΗΣ να ξαναβρεί τον δρόμο του.