Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

ΑΓΩΝΕΣ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

    
 Ένα τριήμερο με αγώνες ποδοσφαίρου που μοναδικό σκοπό είχαν την  οικονομική ενίσχυση του  ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ διοργάνωσε  η Α.Ε. Ληλαντίου και η Σχολή  ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Πειραιώς [Χαλκίδα] στις 26,27,28/12.

 Η ανταπόκριση από τις ομάδες ήταν μεγάλη αλλά και οι μέρες  λίγες για να μπορούσαν να συμμετάσχουν και ...
άλλες ομάδες που είχαν εκφράσει την επιθυμία αυτή.
       Οι μικροί αθλητές   των ομάδων Όλυμπος Γυμνού, Ακαδημίας Ερέτριας, Ατρόμητος Μεσσαπίων, Ακαδημία Αρτάκης/ Άλκιμος Ν. Αρτάκης, 2ο Δημ. Σχολείο Βασιλικου Ταμυναικός Αλιβερίου, Γ.Σ .Μαρκόπουλο Ωρωπού, Σχολή Ολυμπιακού Αιδηψός,

Λήλας Βασιλικού  και Σχολή Ολυμπιακού Χαλκίδα στα τμήματα παίδων,παμπαίδων,τζούνιορ προτζούνιορ και αστεράκια πρόσφεραν ωραίο θέαμα με πολλά γκολ αλλά και συμπεριφορά  ''ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ''.
   Στην διάρκεια των αγώνων αθλητές προπονητές και γονείς ενίσχυσαν τον κουμπαρά του Χαμόγελου του Παιδιού αλλά πρόσφεραν και τρόφιμα για τον οργανισμό.


   Στο τέλος των αγώνων όλες οι ομάδες   και οι μικροί αθλητές πήραν  αναμνηστικό  δίπλωμα συμμετοχής. Η Διοίκηση της Α.Ε. Ληλαντίου και η Διεύθυνση της Σχολής  Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Πειραιώς [Χαλκίδα], ευχαριστεί  τις διοικήσεις των ομάδων, τους προπονητές, τους μικρούς αθλητές και τους γονείς τους για την συμβολή τους στην οικονομική ενίσχυση του ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ  ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.
   Ευχαριστεί τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας που για ακόμα μία χρονιά ήταν αρωγός με την συμμετοχή μελών του στους αγώνες εντελώς δωρεάν.

Την νοσηλεύτρια της Σχολής κ. Αργυρού αλλά και τους κ.κ. Βαγγέλη Μούτουπα (sourta ferta ) και Γιώργο Παπανικολάου (eviagoal), που με πολύ μεράκι κάλυψαν με τον φωτογραφικό τους φακό  τους Αγώνες Αγάπης.  
 Και ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον Ν. Ρόγκα στους προπονητές της σχολής κ. κ. Μαρίνο και Καλέντζη για την βοήθεια τους να πετύχει ο σκοπός των Αγώνων Αγάπης.