Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Εξελίξεις στην ΕΠΣΕ

25από τα μέλη που ήταν στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Παπακωνσταντίνου προέδρου της ΕΠΣΕ, συναντήθηκαν χθες και ενημερώθηκαν για τις προθέσεις του κ. Παπακωνσταντίνου.
Ο πρόεδρος τους είπε πως με το τέλος των πρωταθλημάτων της Εύβοιας και των αγώνων μπαράζ των πρωταθλητών για άνοδο στην Γ΄ κατηγορία, θα παραιτηθεί όχι από μέλος του ΔΣ της ΕΠΣΕ. αλλά από την θέση του προέδρου και πως θα είναι και πάλι υποψήφιος στις εκλογές της ΕΠΟ.
Στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο κ. Πίσχινας και ζήτησε να προταθούν πρόσωπα για την θέση του προέδρου, ώστε να είναι έτοιμοι για την...
διαδοχή.
Ο κ. Πίσχινας είπε πως δική του επιθυμία, με την οποία συμφωνεί και ο κ. Παπακωνσταντίνου, είναι να στηριχθεί για την θέση του προέδρου ο κ. Γιάννης Ρέτσας.
Ακολούθησε ψηφοφορία και από τους 25 παρόντες, οι 22 ψήφισαν ΝΑΙ για τον κ. Ρέτσα, 2 πρότειναν τον κ. Ψαθά και 1 κυρία ψήφισε ΛΕΥΚΟ γιατί όπως είπε κάποια στιγμή θα πρέπει να εκλεγεί και μια γυναίκα ως πρόεδρος.
Σε επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Παπακωνσταντίνου, μας είπε πως δεν θέλει να μιλήσει για το θέμα, μέχρι και το τέλος των πρωταθλημάτων, ενώ μας είπε πως όλα αυτά έχουν να κάνουν με τα μέλη που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο και μόνο.