Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Ενοχλήθηκες, ''φίλε'';

Γιατί ενοχληθηκε ''ο φίλος μας''. Πονάει η αλήθεια, αγαπητέ μου, αλλά είναι αλήθεια.
Ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ για πλάκα πρέπει να έχει στο γήπεδο 1000 φιλάθλους. Για πλάκα λέμε, γιατί στα σοβαρά δεν πρέπει να κόβει λιγότερα από 2000 εισιτήρια, αλλά αυτό θέλει το χρόνο του.
Καλέ μου, κύριε, δεν ξέρω αν είσαι κι εσύ στους εξωδιοικητικούς παράγοντες, οι οποίοι είναι δίπλα στη διοίκηση του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ (το ξέρω αλλά κάνω τον  μαλάκα), αλλά θα πρέπει να ξέρεις πως αν...
οι 25-30 που ήταν δίπλα στον κ. Στούπα πείθατε από 50 - 70 άτομα, στο γήπεδο θα είχαμε το αδιαχώρητο.
Γιατί ενοχλήθηκες λοιπόν; Αν 30 άτομα πάρουν από 50 διαρκείας για να τα δώσουν, τότε ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ θα έχει στο γήπεδο 30χ50=1500 άτομα. Δύσκολο λες; Πολύ, λέω εγώ, αφού δεν πείθετε κανέναν. Έτσι δεν είναι; Αν όμως δίνατε 1500 διαρκείας, τότε και το γήπεδο θα είχατε γεμάτο και το ταμείο του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ θα ήταν πλούσιο.
Μήπως θέλεις  να σου πούμε και τον τρόπο; Σου προτείνουμε να τον μάθεις από αυτούς που έχουν την απαίτηση - και το γράφουν και το λένε - να πάει ο κόσμος στο γήπεδο, να πληρώνει για να πουλάς μούρη εσύ με τα δικά του λεφτά. Όχι, ''φίλε μου''. Ο Α.Ο ΧΑΛΚΙΣ πρέπει να αγκαλιάσει τον κόσμο και όχι τύπους σαν εσένα.