Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

Άπαντες παρόντες

Μουρίτσες καλημέρα. 
Έχουμε κάθε δικαίωμα να γράφουμε την άποψή μας για τις ομάδες, τους ποδοσφαιριστές, τους παράγοντες, τους διαιτητές, αλλά και για όσους είναι στα κοινά.
Δεν έχουμε κανένα δικαίωμα ν΄ ασχοληθούμε με τα προσωπικά, τα επαγγελματικά και τα οικογενειακά τους.
Τι πάθατε λοιπόν εσείς οι οποίοι από το πρωί μέχρι το βράδυ, γράφετε και λέτε για τα προσωπικά μας;
Τι πάθατε και μας λέτε να σταματήσουμε να γράφουμε για τους "γαμ---άδες", για τους διπρόσωπους, για τους πουλημένους, για τα φερέφωνα, για τους δήθεν και όλους....
αυτούς οι οποίοι "έχουν πρόσωπο" όπως λέτε, αλλά είναι πίσω απο κάθε βοθρατζίδικο!!!!
Γράφαμε κύριοι για την ΑΕΚ Χαλκίδας γιατί βλέπαμε πως κάποιοι έσκαβαν το λάκκο της ομάδας και παρίσταναν τους ΑΕΚτζήδες επειδή έπεφτε το χρήμα, αφού κάποιοι τους είχαν εμπιστευθεί.
Γράφαμε για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ γιατί κάποιοι πήραν την κουτάλα και έτρωγαν επί Ταρνανά και μετά τον πούλησαν κι από τότε ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχει γίνει μπαλάκι του τέννις. Κάθε 6 μήνες ψάχνουν για νέα διοίκηση.
Γράφαμε για τον ΛΗΛΑ γιατί είναι η ομάδα η οποία έχει εξάρτηση από παρέες οι οποίες έχουν τον μεταξύ τους πόλεμο.
Γράφαμε για την ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ γιατί βλέπαμε τα λάθη που γινόταν στην ομάδα και φυσικά όταν ο κ. Αναγνώστου πήρε τον φίλο του κ. Γουρνά, καταλάβαμε πως αλλάζει το κλίμα και στηρίξαμε την προσπάθεια της ομάδας και δεν κάναμε αυτό που έκαναν άλλοι, οι οποίοι αγάπησαν τον Αναγνώστου  και τον Γουρνά την τελευταία αγωνιστική.
Γράφαμε την άποψή μας για την ΕΠΣΕ καθαρά χωρίς ουδετερότητες και άλλα τέτοια και δεν ανήκουμε στους "φίλους" του Παπακωνσταντίνου, οι οποίοι όταν διαπιστώνουν πως είναι στην θέση του, είναι και πάλι "φίλοι του". Είναι αυτοί οι οποίοι κράτησαν αποστάσεις στα δύσκολα.....
Αυτά και άλλα πολλά γράφαμε και ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ κύριοι και σ΄ όποιον αρέσουμε.