Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

Μόνοι μας...

Δεν θέλουμε ν΄ αποδείξουμε τίποτα. Δεν έχουμε κανέναν λόγο να παριστάνουμε τους μοναδικούς, τους πρώτους, τους έτσι και τους αλλιώς. Γράφουμε αυτά που γουστάρουμε και γουστάρουν και 10-20 αναγνώστες μας. 
Για να τελειώνουμε με αυτό το θέμα, εμείς ξέρουμε αν μπορούμε με την άποψή μας να διαμορφώσουμε καταστάσεις και να τις επηρεάσουμε.
Αυτοί οι 10 - 20 που λέτε πως μας διαβάζουν πρέπει να είναι φοβεροί αφού καταφέρνουν να διαδίδουν παντού και με μεγάλη ταχύτητα τα μηνύματά...
μας.
Εμείς θέλουμε να μας διαβάζουν αυτοί οι οποίοι έχουν λόγο, αυτοί οι οποίοι έχουν εξουσία, αυτοί οι οποίοι είναι στα κέντρα αποφάσεων κι αυτοί οι οποίοι ξέρουν πως "αν την κάνουν" θα μας βρούνε μπροστά τους.
Αυτοί λοιπόν οι οποίοι λέτε πως δεν μας διαβάζει κανένας, κοιμηθείτε ήσυχα, αφού έχετε τα παπαγαλάκια τα οποία σας καλύπτουν. Εμείς θα έρθουμε όταν ξυπνήσετε, γιατί τότε θα δείτε την πραγματικότητα και όχι ωραία όνειρα.
Ούτε στην μάνα μας δεν κάνουμε χάρες. Εκτιμούμε κάποιους και τους στηρίζουμε. Αν την κάνουν τότε θα προσπαθήσουμε να τους επαναφέρουμε. Αν δεν τα καταφέρουμε πάμε απέναντι.
Η αρχή μας είναι γνωστή. Να κερδίσουμε φίλους μέσα από την αλήθεια και όχι να έχουμε πολλούς δήθεν φίλους οι οποίοι θα μας χρησιμοποιούν.
Καλημέρα σας.

ΥΓ. Σήμερα κερδίσαμε έναν ακόμη αναγνώστη. Ήρθε μαζί μας επειδή όπως είπε γράψαμε για το θέμα των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ και γιατί δεν ήμασταν στην παρέα "των γαμπρών" οι οποίοι ότι έκαναν το έκαναν για τον αθλητισμό!!!!