Δευτέρα 17 Απριλίου 2017

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ

Ο Χριστός Ανέστη, αλλά περιμένουμε και την ανάσταση της ομάδας του Βασιλικού η οποία δεν θα έχει να θυμάται πολλά από την πορεία της στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας της Εύβοιας.
Μπορεί η ομάδα να άλλαξε πολλούς ποδοσφαιριστές το Καλοκαίρι, μπορεί να άλλαξε ποδοσφαιριστές τον Ιανουάριο, μπορεί να άλλαξε προπονητή, αλλά δεν μπόρεσε ν΄ αλλάξει νοοτροπία, φιλοσοφία και διοικητική πρακτική.
Ο ΛΗΛΑΣ πρέπει ν΄ αλλάξει πολλά, ώστε να τον αγκαλιάσει ο κόσμος. Αν συνεχισθεί η προσπάθεια του ενός, να μειώσει τον άλλον, θα την πληρώνει για....
πάντα η ομάδα.
Κύριοι η πορεία της ομάδας δεν είναι καλή και φυσικά δεν τιμά κανέναν το να βγαίνει παράγοντας και να λέει στους ποδοσφαιριστές πως αν δεν κάνουν 4 νίκες σε 4 αγώνες, δεν θα πληρωθούν.
Αυτό δεν είναι στα μέτρα του ΛΗΛΑ. Το μέγεθος αυτής της ομάδας είναι μεγάλο και κανείς δεν μπορεί να χρησιμοποιεί τέτοιες πρακτικές. Αυτά είναι για ομάδες του καφενείου και τέτοιες υπάρχουν πολλές, οπότε όσοι δεν μπορούν να σταθούν στο ύψος του ΛΗΛΑ καλά θα κάνουν να κουνήσουν μαντήλι.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες το κρυφτούλι τελείωσε. Κάποιοι μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα, αλλά όταν έχουν λόγο και όχι όταν πρέπει ν΄ ακολουθούν τις αποφάσεις εξωδιοικητικών οι οποίοι έχουν κι άλλες ποδοσφαιρικές αγάπες. Τα πρόσωπα δεν μετράνε. Έχασαν την όποια αίγλη είχαν.
ΑΠΕΤΥΧΑΝ και τώρα παίζουν κρυφτούλι.
Τώρα απλά δηλώνουν πως δεν είναι στην διοίκηση!!!!
Κύριοι, δυστυχώς για σας αυτό δεν είναι αλήθεια. Διοικούσατε από το παρασκήνιο και βάλατε πλάτη ώστε να παραμείνει το Βασιλικό χωρισμένο. Είσθε επαγγελματίες και θέλατε να κάνετε τα κέφια κάποιων για να κερδίσουν κάποιους άλλους. 
Θα θυμώσετε, αλλά δεν μας πειράζει. Κι εμείς θυμώνουμε όταν πάτε δεξιά κι αριστερά και λέτε τις μπούρδες σας. 
Ήρθε η ώρα να πούμε την άποψή μας με ονόματα και φυσικά να την πείτε κι εσείς.
Μόνο έτσι θα βγάλει ο κόσμος του Βασιλικού τα συμπεράσματά του και θα μας κρίνει όλους.
Κρυφτούλι τέλος.
Οι επιλογές σας απέτυχαν για πολλοστή φορά. 
Ο ΛΗΛΑΣ ανήκει στο Βασιλικό και όχι σε κάποια παρέα.
Την τύχη του ΛΗΛΑ δεν θα την κατευθύνει κανείς εκεί που επιθυμεί.
Σύντομα θα πρέπει ΟΛΟΙ να πάρουν τις αποφάσεις τους και να πάρουν δημόσια θέση.
Τον ΛΗΛΑ θα τον οδηγεί ο κόσμος του Βασιλικού και γενικότερα του ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ και κανείς άλλος.
Ο ΛΗΛΑΣ δεν θα γίνει παιχνιδάκι κανενός. Όσοι "παίξουν" με τον ΛΗΛΑ θα χάσουν.