Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Απάντηση στον ΚΥΖΙΚΟ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ

Αγαπητέ πρόεδρε κύριε Κουτουλή, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.
Δεν μπορώ ν΄ ακούω τα καλύτερα για την ΕΠΣΕ και τον κύριο Παπαδάκη και από εσάς και από τον κύριο Ρόγκα. Στο τέλος θα μας πείτε πως εμείς είμαστε ενάντια στην ΕΠΣΕ και στον κ. Αντώνη Παπαδάκη.
Όχι κύριοι. Το θέμα το δημιουργούν παράγοντες και προπονητές και όχι εμείς.
Ο νόμος στο ποδόσφαιρο υπάρχει και υπάρχουν και οι κανόνες.
Το ξαναγράφω. Υπάρχουν προκηρύξεις για τα πρωταθλήματα των ....
υποδομών. Υπάρχουν κανόνες και δεν μπορεί να κάνει ο καθένας ότι θέλει.
Τα πράγματα είναι απλά. Παιδιά τα οποία αποκλείσθηκαν έπαιξαν στον τελικό και πανηγύρισαν ως πρωταθλητές!!! Δεν έχει ξαναγίνει αυτό στα χρονικά.
Ο κ. Παπαδάκης και όλοι στην ΕΠΣΕ δεν μπορούν να μην παραδεχθούν το λάθος.
Κύριε Κουτουλή, το λάθος του κυρίου Παπαδάκη ήταν που δέχθηκε να έχουν οι δύο ομάδες την ίδια κατάσταση υγείας. Αν σας είχε ζητήσει η κάθε ομάδα να είχε την δική της κατάσταση υγείας, αυτό το ανέκδοτο δεν θα το ζούσαμε.
Κανένα δίκιο δεν θα δώσουμε και στον κύριο Ρόγκα, για τα όσα έγραψε.
Αυτά τα κάνουμε με την κλήρωση των πρωταθλημάτων. Ένας αν έλεγε ΟΧΙ τότε δεν θα υπήρχαν δύο ομάδες, οι οποίες θα ήταν μία. Τότε όμως δεν ήθελε κανείς να κάνει αυτό που έπρεπε για να μην κατηγορηθεί.
Εμείς αυτά δεν τα καταλαβαίνουμε.
Εμείς πιστεύουμε και προτείναμε, να συμμετέχουν ποδοσφαιριστές στο πρωτάθλημα ΠΑΙΔΩΝ χωρίς δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα ΝΕΩΝ ή ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ.
Ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει αγωνισθεί σε ομάδα Α΄, Β΄ ή Γ΄ Κατηγορίας να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής στα πρωταθλήματα υποδομών.
Μόνο έτσι κύριοι παράγοντες και προπονητές θα δείξετε πως μπορείτε να αναδείξετε ποδοσφαιριστές και όχι με το να έχετε 5 - 6 καλούς και να τους πηγαίνετε από το ένα στο άλλο πρωτάθλημα μόνο και μόνο για να μιλάτε για επιτυχίες.
Κύριοι, εμείς δεν πυροβολούμε τον κ. Παπαδάκη. Ξέρει την εκτίμησή μας στο πρόσωπό του, όπως ξέρει και πως αυτά που γράφουμε είναι η αλήθεια.