Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Νίκος Ρόγκας

Κύριε Στέλιο ήθελα να σας ενημερώσω σε συνέχεια δημοσιεύματος που κάνατε για τα πρωταθλήματα υποδομών ότι η ομάδα μας από την αρχή των πρωταθλημάτων είχε την ενημέρωση ότι δεν μπορεί μια ομάδα να κάνει συνεργασία δύο ομάδων σε μία  στη συνέχεια του πρωταθλήματος, και ο λόγος....
που κάναμε την ερώτηση ήταν γιατί θέλαμε από την αρχή την διευκρίνιση αυτή γιατί εάν μας έλεγαν ότι γινόταν θα κατεβάζαμε και εμείς δύο ομάδες. Στην συνέχεια και όταν είδαμε στους αγώνες νοκ αουτ ότι γίνονται άλλα πράγματα ζητήσαμε γραπτώς απάντηση στην επιστολή ( είναι στην διάθεσή σας )που στείλαμε στην Ε.Π.Σ.Ευβοίας .

Απάντηση πήραμε προφορική και καταλάβαμε ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα το οποίο το συζητήσαμε με τους γονείς της Σχολής μας και με δεύτερη επιστολή (είναι στην διάθεσή σας )ενημερώσαμε την Ε.Π.Σ.Ευβοίας τι θα κάναμε.

Δεν υπήρχε περίπτωση να χάλαγε η ομάδα μας μια γιορτή ποδοσφαίρου της Ε.Π.Σ.Ευβοίας στο Αυλωνάρι προς τιμήν του Νίκου Αιδίνη  που ήταν αφιερωμένο το πρωτάθλημα.
Κάποιοι νομίζουν ότι δεν θα καταλάβουν την πονηριά τους, δεν είναι έτσι όμως!!!!!!!!
 Ο λόγος λοιπόν που η τοποθέτησή μας δεν ήταν πριν τον αγώνα ήταν για να μην φορτιστεί περισσότερο ένα παιχνίδι παιδικού ποδοσφαίρου.
Και ο λόγος που έγινε μετά ήταν μία τοποθέτηση δική μου όπως ήταν τα γεγονότα ενώ πρώτα είχα δώσει συγχαρητήρια στους αθλητές της αντίπαλης ομάδας.
Δεν μπορούσα να βλέπω αθλητές μου με κατεβασμένα κεφάλια και να λένε κύριε αδικία κύριε έπεφταν όλο κάτω κύριε το ένα κύριε …….
Ποτέ η ομάδα μας δεν θα έκανε ένσταση για  αγώνα παιδικού ποδοσφαίρου  αλλά και ποτέ δεν θα δημιουργούσαμε πρόβλημα στην Ε.Π.Σ. Ευβοίας όταν βλέπουμε ότι προσπαθεί για το καλύτερο. 
Συγχαρητήρια για την τοποθέτηση σας γιατί πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει στην συνέχεια.

Υ.Γ, Σας στέλνω και αντίγραφο επιστολών όπως πήγαν στην Ε.Π.Σ.Ευβοίας.

Σας ευχαριστώ 
Για την ΑΕ Ληλαντίου 
Ν.Ρόγκας