Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

Καλημέρα

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλες και όλους.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες Καλοκαίρι είναι και δεν πρέπει να σας κουράζουμε και πολύ.
Καλό μήνα, αφού από σήμερα μπήκαμε στον Ιούλιο και οι ζέστες έχουν σφίξει αρκετά.
Όλα πάνε καλά στο ποδόσφαιρό μας.
Η Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ τελείωσε και "οι φίλοι" παράγοντες του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν απάντησαν καν στο αίτημα των ΕΠΣ για το θέμα της Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ. 
Τα έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια όλα και φαίνεται πως δεν είχαν ...
δεσμευθεί για κάτι ή απλά έκαναν την δουλειά τους.
Ανακοίνωση για το θέμα από τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν είχαμε οπότε πάμε παρακάτω.
Πάμε λοιπόν στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ και να δούμε αν κι εκεί μπορούμε.
Μπορούμε να παραμείνουμε σ΄ αυτή την κατηγορία, όπου έχουμε 3 ομάδες.
ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ και ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ.
Προβλήματα ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ αφού μπήκαμε στον Ιούλιο και η ομάδα δεν έχει κάνει ακόμη ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. Όλα δείχνουν πως η ομάδα δεν θα μπορέσει να έχει ρόλο πρωταγωνιστή και ίσως χρειασθεί με την λήξη του πρωταθλήματος, να προσπαθήσει να κερδίσει μια θέση στην 4άδα γιατί κάποιοι θα υποσχεθούν πως μπορεί ν΄ ανέβουν 4 ομάδες από κάθε όμιλο!!!
Την ώρα που μιλάνε για Β΄ ΕΘΝΙΚΗ, ξεχνούν τα πάντα και προσπαθούν να εμφανίσουν τις ανανεώσεις συνεργασίας με ποδοσφαιριστές ως επιτυχία!!!
Κύριοι, αυτά τα παιχνιδάκια είναι για μικρά παιδιά.
Το γραφείο τύπου καλά κάνει, αφού πρέπει να δικαιολογήσει τον μισθό του, αλλά στο τέλος θα δούμε, ποιος έλεγε, τι έλεγε και γιατί το έλεγε.
Ο κ. Αυλωνίτης πάντως ο Αντώνης ή αν προτιμάτε Αντώνιος, κάνει τα σχέδιά του για την ομάδα και μάλλον θα πάνε στις αρχές Αυγούστου στο Πήλιο. Όλες οι μεγάλες ομάδες κάπου πάνε για προετοιμασία.

Προβλήματα στον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ, αφού η διοίκηση οδήγησε σε παραίτηση τον προπονητή κ. Βαγγέλη Ντόβολη. Αυτή είναι η άποψή μας, αφού είναι γνωστό και το έλεγαν δεξιά κι αριστερά πως στο οικονομικό ο πρόεδρος δεν ανεβαίνει ούτε ευρώ.
Κατηγορία όμως ανέβηκε ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ και όλοι γνωρίζουν πως ο Ντόβολης κράτησε καλά το τιμόνι και φυσικά προστάτεψε και τον πρόεδρο σε δύσκολες στιγμές του πρωταθλήματος.
Κύριοι όταν ανεβαίνεις κατηγορία, ανεβάζεις και το μπάτζετ. 
Καταλαβαίνουμε τον πρόεδρο κ. Κατσινόπουλο, αλλά ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ ανεβαίνει κατηγορία μετά από πολλά πολλά χρόνια και δεν είναι σωστό η ομάδα να μην είναι θωρακισμένη.
Φαίνεται πως στον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ το κουμάντο το κάνουν αυτοί οι οποίοι θέλουν να έχουν λόγο, ακόμη κι όταν δεν είναι διοίκηση.

Προβλήματα στην ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ, αφού είχαμε εκλογές και νέα διοίκηση, αλλά όλοι γνώριζαν πως αυτός ο γάμος παραγόντων δεν θα είχε αίσιο τέλος.
Κύριοι δεν χωράτε ΟΛΟΙ τελικά στην αγκαλιά της ομάδας. Πικρή η αλήθεια, αλλά αυτή είναι.
Ευχόμαστε να μην δούμε τα χειρότερα για την ομάδα.
Ας αποφασίσει ο κ. Αναγνώστου, αν θα πάει την ομάδα μόνος του ή θα την αφήσει να την πάνε οι άλλοι.

Κλείνοντας να ευχηθούμε η Εύβοια να συνεχίσει με 3 ομάδες στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ.