Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

Για τους φίλους μου

Διανύω τα 60 χρόνια της ζωής μου κι ευχαριστώ τον θεό που με αξίωσε να φτάσω μέχρι εδώ.
Όλα αυτά τα χρόνια, δεν μπόρεσε κανείς να με πείσει, ώστε τους ανθρώπους που εκτιμώ, θα πρέπει "να τους αδειάζω, να τους πουλάω" και άλλα τέτοια όταν δεν τους χρειάζομαι, όταν δεν έχουν πλέον εξουσία ή όταν δεν απαντούν θετικά στα δικά μου θέλω.
Δεν έχω μάθει ανθρώπους με τους οποίους συνεργάσθηκα για λίγο ή πολύ χρόνο, να τους κατηγορώ και να τους συκοφαντώ, όταν πλέον δεν είναι συνεργάτες μου.
Επειδή κάποιοι προσπαθούν να μου περάσουν μηνύματα εναντίον των.... ανθρώπων της διοίκησης της ΕΠΣΕ, αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω κάτι, αν και τα έχω γράψει πολλές φορές.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, χθες συναντήθηκα μ΄ έναν άνθρωπο του ποδοσφαίρου, τον οποίο και εκτιμώ και μου είπε: "στην ΓΣ της ΕΠΣΕ την ώρα που πήγα να βάλω λίγο καφέ, ήταν αρκετοί μαζεμένοι και κάτι λέγανε για σένα. Πετάχτηκε ένας και τους είπε, είσθε όλοι ψεύτες, αφού λέτε όσα λέτε, αλλά όλοι τον διαβάζετε".
Κυρίες και κύριοι, αρέσει δεν αρέσει αυτή είναι η αλήθεια.
Επειδή λοιπόν όλα αυτά τα χρόνια εμείς ξέρουμε πόσοι και γιατί μας διαβάζουν, δεν θα κάνουμε κωλοτούμπες.
Μας ενδιαφέρει το "γιατί μας διαβάζουν".
Μας διαβάζουν επειδή έχουμε άποψη.
Μας διαβάζουν γιατί αυτή την άποψη, σωστή ή λάθος την γράφουμε.
Οι διοικούντες την ΕΠΣΕ έχουν πολλούς φίλους στην ενημέρωση. Δεν έχουν ανάγκη από "σπρώξιμο". Εμείς όταν με κάτι διαφωνούμε, το γράφουμε.
Ο πρόεδρος κ. Παπακωνσταντίνου, έχει βοηθήσει άπειρες φορές και πολλούς, αν και ξέρει πως με την παραμικρή ευκαιρία "θα τον θάψουν".
Βρείτε κάποιον της ενημέρωσης που στήριξε φανερά τον Παπακωνσταντίνου, όταν τον ήθελαν κάποιοι να είναι μέλος εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο.
Εμείς δεν διστάσαμε ούτε για μια στιγμή. Πήραμε φανερά θέση γιατί πιστεύουμε πως ο κ. Παπακωνσταντίνου  δεν θα χρησιμοποιούσε το ποδόσφαιρο για να πλουτίσει.
Ο Γραμματέας κύριος Πίσχινας είναι ένας άνθρωπος ο οποίος δέχθηκε χυδαία επίθεση ακόμη κι από φίλους του για αρκετό χρόνο πριν τις τελευταίες εκλογές της ΕΠΣΕ. Εμείς μπήκαμε μπροστά και "σκοτωθήκαμε" με αυτούς που του έκαναν χυδαία επίθεση και μάλιστα εναντίον της οικογένειάς του.
Δεν ζητήσαμε ποτέ να κάνει το ίδιο ο κ. Πίσχινας. Ξέρετε όλοι πως τελευταία δεχόμαστε επίθεση από φίλους και συνεργάτες του παιδιού του, αλλά δεν ζητήσαμε να σταματήσει αυτή η χυδαιότητα, γιατί αυτό που εμείς κάνουμε δεν το θεωρούμε ανταποδοτικό.
Δεν θέλουμε να αναφερθούμε και στους άλλους της ΕΠΣΕ για να μην κουράσουμε, αλλά ξέρουν όλοι πως τους εκτιμούμε.
Θα συνεχίσουμε να τους στηρίζουμε, όχι γιατί πρέπει, αλλά επειδή το αξίζουν.
Εμείς στις όποιες εκλογές είναι υποψήφιοι, θα βρεθούμε δίπλα τους, σε αντίθεση μ΄ αυτούς που εξυπηρετήθηκαν και τους πολεμάνε.
Τελεία και παύλα κύριοι και να ξέρετε πως εμείς φοβόμαστε μόνο τον Θεό και όχι τους ανθρώπους.
Οι κύριοι της διοίκησης της ΕΠΣΕ ξέρουν καλά, πως ξέρουμε την δική τους θέση απέναντί μας.
Δεν περιμένουμε την στήριξή τους.
Δεν περιμένουμε να απαντούν στους υβριστές μας.
Δεν περιμένουμε να πίνουν και να τρώνε μαζί μας.
Δεν περιμένουμε να μην στηρίζουν, αυτούς που ξέρουν πολύ καλά πως είναι διπρόσωποι, ουδέτεροι και πολλές φορές, παραβιάζουν τους κανόνες του ποδοσφαίρου.
Περιμένουμε ακόμη και να μας πολεμήσουν και δεν θα μας ενοχλήσει καθόλου.
Θα συνεχίσουμε όπως κάνουμε μέχρι σήμερα, γιατί είναι άλλο τα προσωπικά μας και άλλο τα του ποδοσφαίρου.
Καλημέρα λοιπόν σε όλους και καλό καλοκαίρι.