Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Καστέλλα και Κιαπέκος

Διαζύγιο ΝΑΙ, αλλά με πολύ πόνο για τον Νίκο Κιαπέκο και την διοίκηση της ομάδας της Καστέλλας, αλλά ιδιαίτερα και για τον κ. Καλυβίτη.
Τα αίτια πολλά, αλλά η εμπλοκή ήταν μία.
Προσωπικά μίλησα και με τον κ. Καλυβίτη και αργότερα και με τον κ. Κιαπέκο.
Κάποια από αυτά που μου είπανε λέγονται και κάποια άλλα δεν ενδιαφέρουν τους  αναγνώστες.
Ο Νίκος Κιαπέκος είχε την ευκαιρία να ξεκινήσει την....
προπονητική του καριέρα, έχοντας δίπλα του τον Κυριάκο Καλυβίτη.
"Ξέρω πως όπου κι αν πάω, παράγοντα σαν τον Καλυβίτη, δεν θα συναντήσω. Δεν υπάρχει. Είναι κύριος σε όλα του. Είναι πρώτα απ΄ όλα άνθρωπος. Λυπάμαι πολύ, αλλά για κάποιους λόγους πήρα αυτή την απόφαση". 
Αυτά ήταν λόγια του κ. Κιαπέκου.
"Δεν ξέρω τι συνέβη. Ξαφνιάστηκα όταν ο Νίκος είπε πως δεν θα συνεχίσει μαζί μας. Του ζήτησα να το ξανασκεφτεί και να απαντήσει μετά από 2 - 3 μέρες. Επέμενε στην απόφασή του".
Αυτά ήταν λόγια του κυρίου Καλυβίτη.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, το θέμα μας στενοχωρεί σε προσωπικό επίπεδο, αφού με την ΚΑΣΤΕΛΛΑ έχουμε μια πολύ καλή σχέση. Μεγάλη εκτίμηση στον κ. Καλυβίτη και στον κ. Κιαπέκο, αλλά και σε πολλούς ποδοσφαιριστές με τους οποίους δεν είμαστε φίλοι, αλλά τους εκτιμούμε και το ξέρουν.
Δεν ξέρω αν μου το επιτρέπουν, αλλά θα το επιχειρήσω.
Πιστεύω πως η όλη κατάσταση δημιουργήθηκε επειδή ο ένας είχε τον άλλο δεδομένο.
Θα χρησιμοποιήσω μια φράση των κυρίων Καλυβίτη και Κιαπέκου για να κάνω την παρέμβασή μου.
Επειδή δεν λένε ψέματα, εγώ τους πίστεψα. Έλεγαν πάντα πως αυτοί οι δύο πάνε πακέτο και πως ο ένας ακολουθεί τον άλλον. Αν φύγει ο Καλυβίτης θα φύγω κι εγώ έλεγε πάντα ο Κιαπέκος.
Η ΚΑΣΤΕΛΛΑ πέρασε μια δύσκολη χρονιά. Πολλοί την είχαν ξεγραμμένη, αφού είχαν φύγει έμπειροι ποδοσφαιριστές και αντικαταστάθηκαν με νεαρούς. Κι όμως, οι νεαροί έχοντας προπονητή τον Κιαπέκο και σαν πατέρα τους τον Καλυβίτη, έπαιξαν και απέδειξαν πως είναι ικανοί.
Η ΚΑΣΤΕΛΛΑ παρέμεινε στην κατηγορία και μάλιστα με σχετική άνεση.
Η πίεση και για τον Κιαπέκο και για τον Καλυβίτη ήταν μεγάλη όλη την χρονιά.
Αυτή η πίεση, έφερε αυτό το αποτέλεσμα που έχουμε σήμερα.
Δέχθηκα τηλεφώνημα από δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας οι οποίοι μου είπανε:
"Η ΚΑΣΤΕΛΛΑ χωρίς τον Κιαπέκο ή τον Καλυβίτη θα είναι έξω από τα νερά της και για μας τους ποδοσφαιριστές ένα μεγάλο ερωτηματικό. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι όπως ήμασταν και να βρεθεί λύση μεταξύ τους. Αυτοί ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Δεν φτάνει μόνο ο κ. Καλυβίτης και ο κ. Κιαπέκος. Πρέπει να βοηθήσουν όλοι. Θα πρέπει κάποιοι ν΄ αναλάβουν το γήπεδο τ΄ αποδυτήρια και να είναι ΟΛΟΙ κοντά στην ομάδα. Αν θέλεις κάνε κάτι κι εσύ. Ίσως σ΄ ακούσουν".
Μακάρι να μπορούσα να τους επηρεάσω. Μακάρι να μπορούσα να τους πείσω ώστε να συνεχίσουν ΟΛΟΙ και στο πρωτάθλημα 2017 - 2018. Πως όμως;
Αγαπητέ Κυριάκο, αγαπητέ Νίκο ξέρετε την εκτίμησή μου προς το πρόσωπό σας.
Ενώνω την φωνή μου μ΄ αυτή των ποδοσφαιριστών και σας παρακαλώ, να βρεθείτε οι δυο σας να τα πείτε και να λάβετε υπ΄ όψιν σας και την άποψή μου.
Κυριάκο πιστεύω πως αξίζει τον κόπο να κάνετε μια προσπάθεια.
Νίκο πιστεύω πως πρέπει να λάβεις υπ΄ όψιν σου και την φωνή των ποδοσφαιριστών και όχι μόνο.
Ότι έγινε έγινε και μπορεί να έγινε και για το καλό της ομάδας, αφού σίγουρα όλοι θα αναθεωρήσουν κάποια πράγματα.