Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ- Ούτε μία αλήθεια στο δελτίο τύπου!!!!!!

*Με μπλέ γράμματα δικά μας σχόλια.
Χαλκίδα, 14/09/2017
Προς: Ενδιαφερόμενα Μ.Μ.Ε. 

ΘΕΜΑ: ΝΕΑ ΗΜΕΡΑ, ΕΠΟΧΗ ΚΟΥΛΙΑΚΗ (Αυτή η εποχή δεν ήρθε ποτέ)

   Η διοίκηση του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ, ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας για τα χθεσινά αποτελέσματα που έφερε το έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της Τετάρτης 13 Σεπτεμβρίου.

Παραίτηση των κ. κ. Τσαγκάρη και Κακαβά από την διοίκηση του...
Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ, μετά την αποτυχία να ανέβει η ομάδα στην Football League. (Δεν παραιτήθηκαν από την διοίκηση ή έκαναν κωλοτούμπα, αφού με νέο δελτίο τύπου μας λένε πως παραιτήθηκαν από τα αξιώματα και παρέμειναν απλά μέλη!!!)

Ανάληψη της προεδρίας της διοίκησης από του κ. Αναγνωστάκη, ο οποίος.... αναλαμβάνει να πάει την ομάδα σε Γενική Συνέλευση με θέματα τον οικονομικό απολογισμό και την εγγραφή νέων μελών. (Είδατε ή ακούσατε για κάτι τέτοιο; Πότε έχουμε ΓΣ;)

Μεγάλος χορηγός της ομάδας μας είναι πλέον το Evia Food, με τον κ. Κουλιάκη Θανάση να αναλαμβάνει το μάνατζμεντ της ομάδας, μέχρι να επανδρώσει το δικό του συμβούλιο που θα αναλάβει κι επίσημα (μέσω της Γενικής Συνέλευσης) τον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ, ώστε να πάει κι επίσημα την προεδρική θέση. (Λίγες μέρες αργότερα με νέο δελτίο τύπου μας είπαν πως ο κ. Κουλιάκης δεν αναλαμβάνει!!)

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας  (18-19-20/09/2017)θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου, αφενός για να τεθούν όλα τα θέματα και να δοθούν διευκρινήσεις κι απαντήσεις σε όσα ζητήματα προέκυψαν τον τελευταίο καιρό κι αφετέρου να παρουσιαστεί το νέο πλάνο λειτουργίας της ομάδας υπό τον κ. Κουλιάκη. (Αυτή η εβδομάδα έφτασε στο τέλος της και συνέντευξη τύπου δεν είχαμε, αφού κάποιοι τύποι, δουλεύουν τον κόσμο του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ)

  * Χθες το βράδυ η ομάδα δείπνησε, παρουσιάστηκε στους παίκτες ο νέος χρηματοδότης (-μελλοντικός πρόεδρος) ενώ στο τέλος του δείπνο ενημερώθηκαν εκτενώς οι αρχηγοί για την επόμενη μέρα του τμήματός. (Είναι αλήθεια πως η ομάδα δείπνησε σε ταβέρνα, αλλά το νέος χρηματοδότης και μελλοντικός πρόεδρος δεν ήταν αλήθεια. Σε λίγο θα γράψουμε τι είπε αρχηγός της ομάδας και ο προπονητής για τον πρώην πρόεδρο κ. Τσαγκάρη).

Για τον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ
Το γραφείο Τύπου

*Αλήθεια, γιατί τους ενοχλεί που τους αποκαλούν ψεύτες;