Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ

Έχουμε υποχρέωση να γράψουμε αυτά που γνωρίζουμε, χωρίς να θέλουμε να δημιουργήσουμε άσχημο κλίμα στην ομάδα.
Θ΄ αρχίσουμε από τον πρόεδρο κ. Ελευθεριάδη ο οποίος ανέλαβε την ομάδα έχοντας δίπλα του κάποιους δικούς του ανθρώπους και φυσικά έναν προπονητή αξιολογότατο, ικανότατο και με τεράστια εμπειρία, τον Γιώργο Λάμπρου.
Το κλίμα για τον ΛΗΛΑ μέχρι την ώρα που ανέλαβε η νέα διοίκηση και ήρθε ο κ. Λάμπρου δεν ήταν καθόλου καλό. Το πως και το γιατί το ξέρουν αυτοί που το είχαν δημιουργήσει.
Το κλίμα άλλαξε και ποδοσφαιριστές έμειναν στην ομάδα, ενώ ήταν ένα βήμα πριν την έξοδο και ποδοσφαιριστές ήρθαν στον ΛΗΛΑ ενώ με το προηγούμενο καθεστώς ούτε από το Βασιλικό δεν περνούσαν.
Όλα καλά λοιπόν, αλλά φαίνεται πως ο πρόεδρος κ. Ελευθεριάδης δεν ακούει ....
καλά και δεν παίρνει τα μηνύματα που φτάνουν παντού και το κακό κλίμα που δημιουργούν κάποιοι γενικότερα, με στόχο να εκδικηθούν κάποιους άλλους.
Κρίμα. Κρίμα γιατί πίστευα πως ο κ. Ελευθεριάδης είχε μάθει από τα παθήματά του και δεν θα έκανε συμβιβασμούς. Κύριε πρόεδρε, λυπάμαι αλλά προτιμώ να σας είμαι χρήσιμος παρά συμπαθής.
Αφήνω στην άκρη τις δικές μου σχέσεις με μέλη της οικογένειας του ΛΗΛΑ, γιατί στην προσπάθειά τους να εξασφαλίσουν κάποια χρήματα και να είναι στα πράγματα καταλήγουν σε χυδαιότητες. 
Τους προσπερνώ και πάω παρακάτω.
- Κύριε Ελευθεριάδη, συμφωνείτε με αυτούς που λένε όπου σταθούν κι όπου βρεθούν πως η ΕΠΣΕ "σπρώχνει" το πρωτάθλημα προς κάποια ομάδα;
- Κύριε Ελευθεριάδη, συμφωνείτε μ΄ αυτούς που έχουν κατά καιρούς δημιουργήσει προβλήματα με τους διαιτητές και προσπαθούν να τους μειώσουν;
- Κύριε Ελευθεριάδη, συμφωνείτε με την λάσπη εναντίον άλλης ομάδας, αλλά και εναντίον του προσώπου του προέδρου κ. Παπακωνσταντίνου;
Πρόεδρε, ο ΛΗΛΑΣ είναι η ομάδα του Βασιλικού και έχουμε δικαίωμα και υποχρέωση να σας τα πούμε δημόσια και όχι ρουφιανίστικα όπως κάνουν άλλοι.
Εμείς εδώ στο Βασιλικό θέλουμε έναν ΛΗΛΑ δυνατό. Έναν ΛΗΛΑ μεγάλο. Έναν ΛΗΛΑ όλων και όχι κάποιας παρέας.
Ναι θέλουμε τον ΛΗΛΑ πρωταθλητή και το λέμε δημόσια. Αν το αξίζει να πάρει το πρωτάθλημα, αν όχι, δεν πειράζει. Ας οργανωθεί κι ας το πάρει τα επόμενα χρόνια.
Εμείς θέλουμε κόσμο στο γήπεδο του ΛΗΛΑ. Θέλουμε να γεμίσει το γήπεδο με παιδιά στα τμήματα υποδομών.
Κύριε Ελευθεριάδη δεν σας ζητήσαμε τίποτα και δεν αντιδράσαμε ούτε όταν κάποιοι σας ζήτησαν να μην μας κάνετε παρέα!!!!! Μια φωτογραφία στις ΕΣΠΕΡΊΔΕΣ στο ΛΕΥΚΑΝΤΙ μ΄ εσάς, τον κ. Θαλάσση, τον κ. Αγαπητό κι εμένα τους αναστάτωσε και έκαναν όσα έκαναν. \
Κύριε Ελευθεριάδη, το προσπερνώ κι αυτό. "Τους έχω για πλάκα".
Έχω όμως υποχρέωση να γράψω, πως η κακία τους θα είναι το εμπόδιο στο να μπορέσει ο ΛΗΛΑΣ να κάνει ένα βήμα παραπάνω. Η συμπεριφορά κάποιων ξεπερνά τα όρια.
Αντίπαλες ομάδες σέβονται τον ΛΗΛΑ, αλλά δεν μπορούν να ξεχάσουν προσωπικές κακές συμπεριφορές ανθρώπων.
Διαιτητές θέλουν να παίξουν 50 - 50 και αυτό κάνουν, αλλά κι αυτοί δεν μπορούν να ξεχάσουν εύκολα.
Φίλαθλοι της ομάδας δεν θα ξεχάσουν ποτέ, αυτούς που έβριζαν την ομάδα και προσπαθούσαν να την απαξιώσουν.
Κύριε Ελευθεριάδη, ο κάθε πρόεδρος μιας ομάδας, πρέπει να την προστατεύει και όχι να περιμένει να γίνει κάτι κακό για να πάρει αποφάσεις.
Σήμερα η ομάδα δίνει τον πρώτο της αγώνα με αντίπαλο το ΑΥΛΩΝΑΡΙ.
Αύριο θα γράψουμε κάτι πολύ συγκεκριμένο για να αποδείξουμε κάποια πράγματα.
Θα θέλαμε όμως να μας πείτε, αν τελικά κάνετε συμβιβασμούς για τον οποιονδήποτε λόγο.