Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, λίγα 24ωρα απέμειναν και το 2017 θα είναι παρελθόν και θ΄ αρχίσουμε να ζούμε στο 2018. 
- Ας κάνουμε μόνο μια ευχή, Ας φέρει ο Άγιος Βασίλης έστω μια μικρή ελπίδα, για ένα καλύτερο αύριο. Δυστυχώς η κυβέρνηση Τσίπρα - Καμένου πήρε την όποια ελπίδα βρέθηκε μπροστά της και την χρησιμοποίησε ως όπλο εναντίον των Ελλήνων. Να πάνε στο καλό και να μην ξαναγυρίσουν όλοι τους. Το 2018 να είναι χρονιά απαλλαγής.
- Να ευχηθούμε το 2018 να είναι η χρονιά κατά την οποία ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα λύσει μια για πάντα το διοικητικό του πρόβλημα. Λύση υπάρχει κι ας μην....
θέλουν κάποιοι να την δούνε. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ μπορεί να ξαναπάρει και πάλι την θέση που του αξίζει και να λειτουργήσει σε επαγγελματικά πρότυπα, πριν καν βρεθεί στις επαγγελματικές κατηγορίες..
- Να ευχηθούμε ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ να παραμείνει στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ, αν και κάτι τέτοιο δεν το βλέπουμε, αφού η διοίκηση, έκανε λάθος επιλογές και δεν κατάφερε να ενώσει τον κόσμο του Αλιβερίου. Δυστυχώς η απειρία της διοίκησης και το πείσμα κάποιων, θα οδηγήσουν τον ΤΑΜΥΝΑΊΚΟ στο τοπικό πρωτάθλημα.
- Σε περιπέτεια μας έβαλε ο κ. Στούπας με το μήνυμά του και φυσικά από τις αντιδράσεις των αναγνωστών μας, διαπιστώσαμε πως οι περισσότεροι το κατάλαβαν.
- Σε δύσκολη κατάσταση οι ομάδες της Α΄  Κατηγορίας της Εύβοιας και ως προς την κορυφή, αλλά και ως προς την μεγάλη ουρά του βαθμολογικού πίνακα. ΕΡΕΤΡΙΑ και ΛΗΛΑΣ φαίνεται πως αντιμετωπίζουν προβλήματα, αν και προσπαθούν να μην τα βγάλουν προς τα έξω.
- Στην ΕΠΣ Ευβοίας δεν έχει αλλάξει κάτι όπως κάποιοι πίστευαν και δεν βλέπουμε ν΄ αλλάζει, αφού έτσι κι αλλιώς το 2018 θα είναι προεκλογική περίοδος. Όπως γράψαμε ήδη, ο πρόεδρος κ. Γιάννης Παπακωνσταντίνου κατά 99% δεν θα είναι και πάλι υποψήφιος, αλλά το ψηφοδέλτιό του θα είναι και πάλι στις εκλογές, χωρίς πολλές αλλαγές στην σύνθεσή του.