Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα χάσει για μία ακόμη χρονιά την δυνατότητα που είχε να οργανωθεί και να ανέβει στην Β΄ ΕΘΝΙΚΗ κατηγορία. Να πάει δηλαδή στα επαγγελματικά σαλόνια. Η ομάδα διαβάζουμε πως απέκτησε και προσωπικό!!!! Δεν το έχουμε καταλάβει αυτό, αλλά κάποια στιγμή θα το καταλάβουμε. Φαίνεται πως δικαιώθηκαν αυτοί οι οποίοι έλεγαν πως κάποιοι έχουν μισθό και γι΄ αυτό δεν θέλουν να χάσουν την καρέκλα. Μας λένε δηλαδή πως κάποιοι θέλουν τον κόσμο στο γήπεδο, θέλουν χορηγίες, για να εξασφαλίσουν τους μισθούς του προσωπικού!!!!
Αλήθεια θα πούνε κάποια στιγμή τα ....
ονόματα του προσωπικού; Ξέρουμε τα ονόματα προπονητών και ποδοσφαιριστών, αλλά και της διοίκησης. Τα ονόματα του προσωπικού και τους μισθούς, πότε θα τους μάθουμε
Αυτή η διοίκηση, είναι καταδικασμένη να ψάχνει εκτός Εύβοιας χρήματα και να πληρώνει τις υποχρεώσεις της και στο τέλος να μην καταφέρει και πάλι να ανεβάσει κατηγορία την ομάδα. Την Άνοιξη, η οποία δεν είναι μακριά, η διοίκηση θα λέει πως δεν στήριξε ο κόσμος και γι΄ αυτό η ομάδα δεν ανέβηκε κατηγορία, ενώ προπονητές και ποδοσφαιριστές θα λένε πως αγωνιστικά η ομάδα πήγε καλά, αλλά είχε διοικητικά προβλήματα.
Στο τέλος η διοίκηση αυτή θα αποχωρήσει έχοντας ως σύνθημα, το εμείς πληρώσαμε και δεν χρωστάει η ομάδα και τότε θα της πούνε πως το ποδόσφαιρο δεν είναι ούτε ταβέρνα, ούτε μπουζούκια για να πας να τρως τα λεφτά σου και να περνάς καλά. Το ποδόσφαιρο αν δεν ξέρεις να διοικείς θα πληρώνεις και απλά κάποιοι θα τα τρώνε στην υγειά σου.