Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Προς ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Κυρίες και κύριοι της διοίκησης του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, κυρίες και κύριοι του Γραφείου Τύπου της ομάδας, ζητάμε συγνώμη, αλλά δεν μπορούμε να προχωρήσουμε στην ανάρτηση μιας ανακοίνωσης που λάβαμε και η οποία δεν έχει την υπογραφή κανενός και ούτε την σφραγίδα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Εκτός αυτών, η ανακοίνωση αυτή, μας κάνει υποδείξεις για το πως θα αξιολογούμε μια πληροφορία και πως θα την διασταυρώνουμε και πολλά τέτοια.
Αυτό είναι απαράδεκτο και καλό είναι να ανακαλέσετε ή αν ....
θέλετε να αποσύρετε αυτή την ανακοίνωση.
Συντάκτης της φαίνεται πως είναι ο κ. Καραμάνος.
Αν δεν κάνουμε κάποιο λάθος είναι δικηγόρος και μέλος του ΔΣ του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Μας λέει να διασταυρώνουμε πρωτα τις πληροφορίες μας. Με ποιόν άραγε να τις διασταυρώνουμε;
Δοκιμάζουμε λοιπόν σήμερα να διασταυρώσουμε κάποιες πληροφορίες και θα το κάνουμε δημόσια, ώστε να δούμε αν πάρουμε απαντήσεις από το ΔΣ του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
1) Τι θα γίνει με την λαχειοφόρο με δώρο ένα αυτοκίνητο; Η κλήρωση είναι για την επόμενη Κυριακή στο στάδιο, στον αγώνα με τον ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟ.
2) Τι έχει να πει ο κ. Καραμάνος ως νομικός, για το ότι η διοίκηση δεν προχώρησε τον Ιούνιο σε Γενική Συνέλευση;
3) Με ποιον νόμιμο τρόπο μπαίνουν και βγαίνουν στο ΔΣ μέλη τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με την Χαλκίδα και το μόνο κριτήριο είναι το ότι έχουν διασυνδέσεις και θα φέρουν χρήματα; Παράδειγμα ο κ. Μαυρονάσιος και σήμερα αύριο κάποιος άλλος κύριος Μήλ....., (τυχαία από Μ και τα δύο επώνυμα).
4) Έφτασε στην εφορία και στον κ. Αναγνωστάκη το εξώδικο του πρώην προέδρου κ. Τσαγκάρη, με το οποίο του ζητάει να δηλώσει το όνομά του στην εφορία, αφού πρόεδρος εδώ και μήνες είναι ο κ. Αναγνωστάκης και όχι ο κ. Τσαγκάρης!!! 
Κυρίες και κύριοι του ΔΣ, κυρίες και κύριοι του Γραφείου Τύπου, περιμένουμε την επαλήθευση ή την διάψευση των τεσσάρων αυτών θεμάτων. Κάντε το σήμερα γιατί αύριο θα θέσουμε κι άλλα θέματα.
Σας παρακαλούμε για μια ακόμη φορά να μην κάνετε υποδείξεις στα ΜΜΕ. 
Διάλογο ναι, αλλά γραμμή όχι.