Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

ΑΟ ΚΟΣΚΙΝΩΝ

Τα ΚΟΣΚΙΝΑ την Κυριακή παίζουν στην έδρα τους με την ΣΚΕΠΑΣΤΗ και αυτός ο αγώνας είναι ο θάνατός σου η ζωή μου και για τις δύο ομάδες.
Τα ΚΟΣΚΙΝΑ αν χάσουν μπαίνουν ως φαβορί τουλάχιστον για να κατακτήσουν την 14η θέση, η οποία μέχρι στιγμής, με τα δεδομένα που υπάρχουν οδηγεί στον υποβιβασμό.
Αν κερδίσουν τότε θα αφήσουν πίσω την ΣΚΕΠΑΣΤΗ με 5 βαθμούς και θα έχουν περισσότερες πιθανότητες για παραμονή στην ....
κατηγορία.
Η διοίκηση της ομάδας έδωσε τα δελτία σε πολλούς έμπειρους ποδοσφαιριστές και θα στηρίξει την προσπάθεια σε νέα παιδιά.
Αποδυναμώθηκε η ομάδα και θα αντιμετωπίσει μια ομάδα η οποία και καλή είναι και έμπειρους ποδοσφαιριστές διαθέτει και καίγεται για βαθμούς.
Την Κυριακή το απόγευμα θα έχουμε έναν αγώνα με μεγάλο βαθμό δυσκολίας και για τις ομάδες και για τους διαιτητές.
Η επιτροπή διαιτησίας όρισε για τον αγώνα αυτόν, έναν από τους καλύτερους διαιτητές τον κ. Γιώργο Λάμπρου με δύο αξιόλογους βοηθούς, τον κύριο Σπανό Ιωάννη και τον κύριο Παππά Άγγελο. Από πλευράς διαιτησίας όλα θα πάνε καλά και  είμαι σίγουρος πως καμία ομάδα δεν θα έχει παράπονα.
Η διοίκηση των ΚΟΣΚΙΝΩΝ θα έχει δυσκολίες για την συνέχεια του πρωταθλήματος αφού πιστεύουμε πως η ομάδα για να σιγουρέψει την παραμονή στην κατηγορία, θα πρέπει να μαζέψει βαθμούς και να φτάσει κοντά στους 30. Δεν έχει λοιπόν περιθώρια και θα πρέπει τουλάχιστον να μην χάνει από ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο.
Θα έχει ενδιαφέρον αυτός ο αγώνας και θα προσπαθήσουμε να τον παρακολουθήσουμε.