Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και με το καλό να έρθει και η Ανάσταση. ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ και όλα θα πάνε καλά.  Σήμερα η Σταύρωση του Χριστού μας και κάθε Χριστιανός πρέπει να κρατήσει την πίστη του σ΄ Αυτόν που σταυρώθηκε για να σώσει τον κόσμο. Αφήστε στην άκρη αυτούς που προσπαθούν να περάσουν τα ακραία μηνύματά τους και αυτούς που ξαφνικά δηλώνουν Χριστιανοί Ορθόδοξοι και ....
από το πρωί μέχρι το βράδυ, βγάζουν κακία και μίσος . Δεν μισούσε ο Χριστός. Δεν ξεχώριζε ο Χριστός τους ανθρώπους. Δεν ήταν άπιστος ο Χριστός.

- Το μπελά του βρήκε ο δήμαρχος κύριος Ψαθάς και μακάρι να μην βρεθεί κρούσμα στην περιοχή του. Πρέπει όμως να τηρεί κι ο ίδιος τους κανόνες και να μην πηγαινοέρχονται στο δημαρχείο κύριοι από κάθε γωνιά της Εύβοιας επειδή δεν έχουν που να πάνε. Δήμαρχε τόσο κόπο κάνεις για να πείσεις τους δημότες σου και μάλλον κάτι πρέπει να κάνουν κι αυτοί ώστε να σε πείσουν να μην μετατρέπεις σε καφενέ για αδέσποτους τον χώρο του γραφείου σου.

- Αγαπητέ φίλε κάνεις λάθος ή προσπαθείς να δικαιολογηθείς. Δεν υπάρχει λόγος να ψάχνεις για δικαιολογίες. Όποιος θέλει να επικοινωνήσει μαζί μας θα το κάνει. Υπάρχουν τόσοι τρόποι επικοινωνίας που δεν μας επιτρέπουν καμία δικαιολογία. Καλή Ανάσταση να έχεις.

- Πλησιάζει στο 44% η ΝΔ σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στο 20% κι κάτι ψηλά. Η Φώφη δεν κάνει σουξέ αφού το ΚΙΝΑΛ δεν λέει ν΄ αλλάξει πίστα και είναι στο 5,4%. Στο 63,1% ο κύριος Μητσοτάκης ως ο καταλληλότερος πρωθυπουργός.  Ο Κυριάκος με την υπευθυνότητα που τον διακρίνει και την συνέπεια λόγων και πράξεων, πάει φουλ για μεγάλη νίκη όποτε κι αν γίνουν εκλογές.

- Λοιπόν Μεγάλη Πέμπτη σήμερα και μέχρι και την Δευτέρα του Πάσχα θα πάμε χαλαρά. Σας ευχόμαστε να περάσετε όμορφα με την οικογένειά σας και ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ. Η ζωή όλων μας θα είναι πλέον διαφορετική και όχι όπως την ξέραμε. Δυστυχώς εμείς οι μεγάλοι, δεν φροντίσαμε, ώστε τα παιδιά μας και τα παιδιά των παιδιών μας να ζήσουν σε ένα υγιές περιβάλλον, σε καλές συνθήκες εργασίας κι το χειρότερο, δεν σεβαστήκαμε όσο θα έπρεπε την οικογένεια και δεν μάθαμε στα παιδιά μας να βάζουν πάνω απ΄ όλα την οικογένεια. Κάναμε πολλά και τραγικά λάθη
και το μόνο που μας μένει είναι να ευχηθούμε οι επόμενες γενιές να μπορέσουν να τα διορθώσουν.