Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση. ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, χωρίς δεύτερη κουβέντα και μην ακούτε αυτούς που θέλουν να βλέπουν διάφορες δήθεν συνωμοσίες παντού. Τα φέρετρα στην Ιταλία, την Ισπανία, την Αμερική δεν είναι άδεια. Άδεια είναι τα μυαλά αυτών....
οι οποίοι θέλουν άλλα καθεστώτα, τα οποία όμως αν σήμερα ήταν στην εξουσία, θα τους είχαν στήσει στα  μέτρα. Τέλος πάντων. ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ και θα τα καταφέρουμε.

-Μεγάλη Τετάρτη σήμερα και φτάνουμε στην Ανάσταση του Κυρίου και ελπίζουμε και στην Ανάσταση όλου του κόσμου και να επανέλθει η κανονικότητα. Η Ελλάδα μας με πάνω από 100 νεκρούς, είναι μια χώρα με σοβαρούς επιστήμονες και ευτυχώς σοβαρή κυβέρνηση και αυτός είναι ο λόγος που δεν θρηνήσαμε χιλιάδες θύματα του κορονοϊού. Αυτοί οι οποίοι βγάζουν τα κομματικά τους απωθημένα, γιατί έχουν μίσος απέναντι στην ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, θα κριθούν από τον Θεό και δεν αξίζει ν΄ ασχοληθούμε εμείς μαζί τους. Εμείς θα τους δείξουμε την συμπάθειά μας γιατί στο τέλος θα τους μείνει η κακία και μόνο αυτή.

- Το ξαναγράφουμε για να το καταλάβουν όλοι. Ο "μπούκα" και ο "παντ" έπιναν τα τσιπουράκια τους στο δημαρχείο στα Ψαχνά και στο μενού υπήρχε και τηγανητό καλαμάρι. Καλά κάνουν τα παιδιά αφού βοηθούν τον δήμαρχο "σε επείγοντα περιστατικά"!!!  Πληροφορίες που έλεγαν πως είχαν καλέσει και τον πρόεδρο κύριο Ρέτσα δεν διασταυρώθηκαν, αλλά ο ίδιος δεν θα μπορούσε να είναι στα Ψαχνά, αφού αν ξεκινούσε από την Αθήνα θα περνούσε 30 μπλόκα!!!!! Αυτό δεν είναι παραμύθι και δεν έχει κοκκινοσκουφίτσα, αλλά έχει δράκο.... Την καλημέρα μας στον δήμαρχο κύριο Ψαθά.

- Μου έγραψε κάποιος φίλος: "Ευχές του Μορίδη δεν έβαλες". Αγαπητέ φίλε δεν μου έστειλε τίποτα, εκτός κι αν είναι στο Λονδίνο και τις έστειλε από τράπεζα, οπότε θα έρθουν με καθυστέρηση.  Πάντως να ξέρεις πως θα στείλει και δωράκι με τις ευχές, γιατί μας έχει και μια αδυναμία.

- Είναι αδικία να σε μαζεύουν από τα αζήτητα, να σε κάνουν Γενικό Αρχηγό και να τους την λες κι από πάνω, επειδή ακολουθείς τα βήματα του προπονητή. Άντε να περάσουν αυτές οι Άγιες Μέρες για να γράψουμε κάποια πράγματα. Εμείς θα έπρεπε κανονικά να είμαστε μέσα στην χαρά μας με αυτές τις παραιτήσεις, αλλά βλέπετε δεν είμαστε όλοι ίδιοι.