Σάββατο 18 Απριλίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και Καλή Ανάσταση. ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ και συνεχίζουμε τον πόλεμο κατά του κορονοϊού, μέχρι την τελική νίκη. Θα τον νικήσουμε. Δεν θέλουμε τέτοιες μέρες να σχολιάσουμε τα όσα γράφουν κάποιοι γιατί δεν αξίζει. Φαίνεται όμως πως κάποιοι δεν έχουν μόνο ανευθυνότητα, αλλά είναι και αφελής. Δεν είναι ούτε 40 χρόνων και δεν έχουν ...
φυσικά ζήσει την εποχή της χούντας και γράφουν πως σήμερα έχουμε χούντα και πως ο Παπαδόπουλος δεν ήταν χούντα!!!! Κυρίες και κύριοι, αν ήμασταν στην εποχή Παπαδόπουλου ούτε καλημέρα δεν θα μπορούσατε να γράψετε στο fb. Εσείς σήμερα γράφετε ότι θέλετε, προσπαθείτε να ξεσηκώσετε κόσμο και δεν σας ενοχλεί κανείς. Δεν θα κρίνουμε σήμερα την χούντα του Παπαδόπουλου. Αυτή κρίθηκε κι μάλιστα πολλές φορές. Υπήρξαν κόμματα τα οποία υμνούσαν τον Παπαδόπουλο και ο Ελληνικός λαός δεν τα δέχθηκε. Αυτό είναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Επιτρέπει όλα τα μπουμπούκια ν΄ ανθίσουν. Καλή Ανάσταση και υγεία για όλον τον κόσμο να ευχηθούμε και ας μην πολεμάμε την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Τις κυβερνήσεις και τους πολιτικούς που έχουμε, εμείς τους επιλέγουμε και μπορούμε ν τις αλλάζουμε όποτε θέλουμε με την διαδικασία των εκλογών κι όχι με στρατιωτικό νόμο.

- Η Ανάσταση του Χριστού θα έρθει απόψε και εμείς οι Χριστιανοί ξέρουμε πως ο Χριστός μας ανέβηκε τον δικό του Γολγοθά, επέτρεψε να τον Σταυρώσουν για να στείλει το μήνυμα στον άνθρωπο και για να του δείξει πως υπάρχει η ζωή, υπάρχει κι ο θάνατος, αλλά πρέπει όσο είμαστε στην ζωή να μην μισούμε, αλλά να αγαπάμε τον συνάνθρωπό μας. Ας αφήσουμε λοιπόν το μίσος στην άκρη κι ας προσπαθήσουμε ν΄ αγαπήσουμε τους συνανθρώπους μας.

ΚΑΛΗ  ΑΝΑΣΤΑΣΗ