Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

Καλημέρα

 
 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και να προσέχετε την υγεία σας. Προσέξτε τώρα. Μετράμε μέρες μέχρι την Κυριακή των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών, οπότε μπορούμε να γράψουμε πως απέμειναν 69 μέρες και η σημερινή, για να έχουμε τα αποτελέσματα. Το 69 ως νούμερο είναι καλό και όπως κι αν το δεις 69 θα το διαβάσεις. Πονηρούλες και πονηρούληδες, το μυαλό σας πήγε.... αλλού, αλλά δεν πειράζει. Αυτό δείχνει πως το μυαλό λειτουργεί κανονικά.

- Τελικά άρχισαν τα όργανα. Αφού οι δύο παρατάξεις δεν μπορούν να συμπληρώσουν ψηφοδέλτια με κάπως δυνατούς υποψηφίους, άρχισαν να συζητούν ώστε να ενώσουν τις μικρές τους δυνάμεις, μήπως και χάσουν με αξιοπρέπεια, γιατί ο καθένας χωριστά, θα βρεθεί στην κόλαση.

- Τα πράγματα πάντως δεν είναι τόσο απλά και θα πρέπει να προσέξουν αυτοί που είχαν ανέβει σε καλάμι και πίστευαν πως όλες και όλοι θα έτρεχαν πίσω τους. Πάντως δεν είναι λίγοι αυτοί οι οποίοι στις εκλογές του 2019 ήταν με τον κύριο Παγώνη και αντιδρούν σε μια τέτοια συνεργασία, γιατί όπως λένε οι αντιπολίτευση θα εκλέξει λίγους δημοτικούς συμβούλους και θα μείνουν εκτός Δημοτικού Συμβουλίου.

- Σε λίγη ώρα έχουμε και το τελευταίο μας ραντεβού με έναν καλό φίλο τον οποίο και θα στηρίξουμε στις δημοτικές εκλογές. Είπαμε πως σε κάποιους δήμους στηρίζουμε φίλους σε όποιο ψηφοδέλτιο κι αν είναι.  

- Β & Β είναι το οριστικό και μεγάλο χτύπημα. Αν γίνει πραγματικότητα, τότε μέχρι τον Οκτώβριο θα πουλάμε τρέλα, σε ότι έχει να κάνει με τον Δήμο Χαλκιδέων. Πάντως σε γνωστό στέκι αντιπάλου της Βάκα, της αφιέρωναν το τραγούδι, "τα πήρες όλα κι έφυγες".

- Ο υποψήφιος δήμαρχος πάντως ήθελε να ακούει το "δεν θέλω την συμπόνια κανενός, τον έζησα τον κόσμο και τον είδα"!!!!!!