Κυριακή 30 Ιουλίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή Κυριακή να έχετε με ηρεμία και υγεία. Είναι το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου και φροντίστε να το περάσετε όμορφα. Πολύ κουβέντα από πολλούς για το άδειασμα Αναγνωστάκη από τον ΣΎΡΙΖΑ, αλλά κουβέντα δεν είπανε κάποιοι ΣΥΡΙΖΑίοι της Εύβοιας, αν και η Κουμουνδούρου έγραψε στα παλιά της παπούτσια το ότι οι Συριζαίοι της Ευβοιας ήθελαν και πρότειναν .....Δημήτρη Αναγνωστάκη για Περιφερειάρχη.

- Για να το ξεκαθαρίσουμε, οι φίλοι του Δημήτρη Αναγνωστάκη στην Εύβοια, είναι περισσότεροι από τους Συριζαίους και αυτό το ξέρουν όλοι. Δεν ξέρουμε το σκεπτικό αυτής της απόφασης, αλλά ξέρουμε πως ο κύριος Γκλέτσος είχε φόρα το 2019 και ηττήθηκε από τον Φάνη και μάλιστα με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα ούτε φόρα έχει, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κυβέρνηση, ούτε και τα ποσοστά του είναι στα καλύτερα.

- Φαίνεται πως η Κουμουνδούρου δεν συμφωνούσε με τον Αναγνωστάκη και ήθελε "να βοηθήσει" τον Φάνη με τον δικό της τρόπο. Αμφισβητεί κανείς πως η παράταξη Γκλέτσου έβαλε πλάτη στο Φάνη πολλές φορές στα τελευταία 4 χρόνια;

- Πάντως ο Δημήτρης Αναγνωστάκης, δεν είναι η πρώτη φορά, που τρώει άδειασμα από κόμμα το οποίο στηρίζει. Σας θυμίζουμε πως όταν ήταν ακόμη στο ΠΑΣΟΚ είχε ζητήσει το χρίσμα για να κατέβει υποψήφιος δήμαρχος, αλλά το ΠΑΣΟΚ το έδωσε στον κ. Παγώνη. Συνηθισμένα λοιπόν τα βουνά από τα χιόνια.

- Επειδή ξέρουμε πως ο Αναγνωστάκης δεν θα στηρίξει τον Φάνη, αλλά ούτε και τον Γκλέτσο, να μας επιτρέψει να κάνουμε μια πρόταση. Αυτός που αδικήθηκε απίστευτα στις εκλογές του 2019, μόνο και μόνο για να εκλεγεί η κόρη του κυρίου Ακριώτη, ήταν ο Κώστας Κουλουριδης ο οποίος θα είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την Λαϊκή Συσπείρωση. Φίλος του κυρίου Αναγνωστάκη, αλλά αδικημένος.

- Κύριε Αναγνωστάκη, καθαρό και έντιμο είναι να στηρίξετε τον φίλο σας, όχι κρυφά, αλλά φανερά. Με τον δημόσιο λόγο σας να δείξετε πως η φιλία είναι υπεράνω κομμάτων και μόνο η αχαριστία πάει πακέτο με τα κόμματα.

- Εμείς το δηλώνουμε από τώρα. Όποιος δεν ψηφίζει την παράταξη του Φάνη, δεν έχει καμία άλλη επιλογή. Ψηφίζει ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΊΡΩΣΗ και βάζει σταυρό στον Κώστα Κουλουρίδη.
Ο Κώστας είναι άνθρωπος ο οποίος θέλει να βοηθήσει την Εύβοια και τα λέει χύμα και τσουβαλάτα..

- Να έχετε μια όμορφη Κυριακή