Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είστε καλά στην υγεία σας. Σε 12 μέρες έχουμε την γιορτή της Παναγιάς και μετά τα κεφάλια μέσα, όχι μόνο για τους υποψηφίους στις αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά για όλους. Δεν ξέρουμε πόσο καιρό ακόμη θα έχουμε θερμοκρασίες πάνω από 35 βαθμούς, αλλά είναι βέβαιο πως θα χτυπήσει κόκκινο το θερμόμετρο των .....αυτοδιοικητικών εκλογών.

- Αλέκο συνέχισε να καθοδηγείς τον υποψήφιο δήμαρχο και να του προτείνεις υποψηφίους οι οποίοι δεν θα είναι στο ψηφοδέλτιο της Δημάρχου. Να ξέρεις πάντως πως ένας εσύ και ένας ο άλλος που είναι και κουμπάρος του, θα τον στείλετε αδιάβαστο που λέει κι ο λαός.

- Αλέκο είναι αλήθεια πως υπάρχει πρόταση για να νοικιάσει για 99 χρόνια ο δήμος το οικόπεδο ΔΑΡΙΝΓΚ; Γιατί δεν λέτε κουβέντα για το θέμα;

- Αλέκο εμείς απλά και δημοκρατικά ρωτάμε, χωρίς απειλές και χωρίς αυτό το "κάτσε καλά γιατί.....".

- Ο άλλος ο περιφερειακός έχει πολύ θράσος. Πάει και ζητάει ψήφους από υποψηφίους της Δημάρχου, ενώ ο ίδιος δεν τους ψηφίζει!!!!!! Συγνώμη αλλά ψάχνει για μαλάκες;

- Κυρίες και κύριοι Περιφερειακοί υποψήφιοι το παραμύθι τελείωσε. Θα πάρετε την απόφασή σας και εμείς που στηρίζουμε Βάκα θα πάρουμε την δική μας. Υπάρχουν περιφερειακοί οι οποίοι στηρίζουν υποψηφίους της Δημάρχου και αυτούς θα στηρίξουμε κι εμείς.