Δευτέρα 22 Απριλίου 2024

Υπάρχει θέμα ή όχι;

 - Ας μη γελιόμαστε.
Ναι υπάρχει θέμα και φταίμε όλοι, γιατί πληγώνουμε το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο και το οδηγούμε στο να κάνει βήματα πίσω.
Δεν θα μπούμε στο τρυπάκι να ωραιοποιούμε καταστάσεις και να χειροκροτούμε την κεφαλή της ΕΠΣ Εύβοιας, μόνο και μόνο για να μην βγει η αλήθεια στο φως.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου είναι η ευκολία με την οποία οι παράγοντες μπορούν να κάνουν ότι θέλουν σε μεγάλο βαθμό και όχι θεσμικά, αλλά με ένα απλό τηλεφώνημα.
Μπορούν να ορίζουν όποτε θέλουν έναν αγώνα, μπορούν να ....παρεμβαίνουν τηλεφωνικά για θέματα διαιτητών, μπορούν να αναβάλλουν αγώνες, μπορούν να ζητούν να διεξαχθεί ένας αγώνας, ακόμη κι αν μια ομάδα δεν έχει τα απαραίτητα, αν το γήπεδο δεν έχει τις προϋποθέσεις και ότι μπορείτε να φανταστείτε.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η διαιτησία.
Δεν έχουμε διαιτητές και κυρίως δεν έχουμε νέους διαιτητές και δυστυχώς κανείς δεν προσπαθεί να κάνει κάτι.
Κατά την άποψή μας, οι διαιτητές που ήρθαν από άλλους συνδέσμους, δεν μπόρεσαν να κάνουν την διαφορά και δεν πρόσθεσαν κάτι θετικό, ενώ εμείς πιστεύουμε πως έκοψαν τον δρόμο νέων διαιτητών, ενώ δεν γνώριζαν το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο και τις ιδιαιτερότητές του.
Δυστυχώς το παιχνίδι με την διαιτησία δεν ήταν καθαρό και κάποιοι θέλησαν να κάνουν κουμάντο στην διαιτησία, ελέγχοντας την Επιτροπή και τον Σύνδεσμο Διαιτητών.
Αυτό όμως δεν άντεξε και πολύ και η αλυσίδα έσπασε και ακούμε διάφορα.
Αλήθεια ή ψέματα το ότι η κεφαλή της ΕΠΣ Εύβοιας, ήταν αυτή η οποία θέλησε και επέβαλε την αλλαγή διοίκησης στον Σύνδεσμο;
Όποιος δεν φοβάται την αλήθεια, ας πάρει δημόσια θέση κι ας απαντήσει στα ερωτήματα.
Γιατί η κόντρα με τα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας;
Γιατί η κόντρα με την διοίκηση του Συνδέσμου Διαιτητών;
Ποιος είναι αυτός που προσπαθεί να βάλει λόγια στους διαιτητές, για να τους κατευθύνει;