Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Αλλάξτε τακτική

 - Η κυρία Άννα Παππά αν και συμμετείχε και σε Εθνικές Εκλογές, ως υποψήφια βουλευτής με την ΝΔ, αλλά και στις Δημοτικές Εκλογές, ως υποψήφια δήμαρχος, δεν έχει καταλάβει πως ο λαός κρίνει και αυτός αποφασίζει ποιος θα διοικήσει έναν Δήμο, ποιος θα κυβερνήσει την χώρα και ποιος θα εκλεγεί βουλευτής.
Διαβάσαμε τα όσα γράφει στην ανακοίνωσή της και ειλικρινά διακρίνουμε ένα προσωπικό μίσος εναντίον της δημάρχου.... Χαλκιδέων κυρίας Βάκα.
Κυρία Παππά πιστέψατε πως οι δημότες "τσιμπάνε" με κορώνες και δήθεν προσπάθεια για τους ...κατοίκους της Χαραυγής;
Το αποτέλεσμα των εκλογών, είναι η απόδειξη. 
Εμείς γι΄ αυτό γράψαμε πως πρέπει την πικρία σας, από το αποτέλεσμα των εκλογών να μην προσπαθείτε να την βγάζετε με τέτοιες ανακοινώσεις και να αλλάξετε κάπως την αντιπολιτευτική σας τακτική.
Θα σας κατηγορήσουν για ρατσισμό κυρία Παππά, γιατί και οι Ρομά είναι άνθρωποι.
Δεν είναι απλά λοιπόν αυτά τα θέματα και απαιτούν προσοχή.
Τι θα έλεγε λοιπόν η κυρία Παππά, αν έβγαινε το κράτος και έλεγε πως εκεί στην Χαραυγή θα δημιουργήσει έναν σύγχρονο οικισμό για τους Ρομά;
Οι κάτοικοι πάντως θα έλεγαν ΟΧΙ.
Έτσι δεν είναι;
Αν η κυρία Παππά πει κι αυτή ΟΧΙ, τότε θα κατηγορηθεί για ρατσισμό. Αμφιβάλλει κανείς;
Δεν δέχθηκε να μπει στην Επιτροπή για να βρούνε όλοι μαζί κατάλληλο χώρο, γιατί απλά όπου κι αν βρισκόταν αυτός ο χώρος, θα υπήρξαν αντιδράσεις.
Κυρία Παππά, το θέμα δεν είναι λοιπόν ποιοι θα είναι οι γείτονες, αλλά να πάψουν οι Ρομά να προκαλούν ζημιές, να είναι επιθετικοί και φυσικά να τηρούν τους κανόνες υγιεινής και όλα τα υπόλοιπα.
Η δημοτική αρχή δεν είναι αρμόδια για την αστυνόμευση, ούτε και για την απομάκρυνση.
Καταληψίες και παραβατικοί είναι και πρέπει να γίνει ότι το αρμόδιο υπουργείο κάνει για όλους τους καταληψίες.
Κυρία Παππά, να ξέρετε πως αν η κυρία Βάκα αποφασίσει να πάει στην Βουλή, θα πάει και δεν θα παραμείνει ως μία ακόμη πολιτευτής.