Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Κάτι δεν πάει καλά

 - Εμείς βλέπουμε, κρίνουμε και διαμορφώνουμε μια άποψη.
Αν κάνουμε λάθος, προφανώς και θα μας διορθώσουν οι αρμόδιοι της ΕΠΣΕ.
Τα στοιχεία πάντως δείχνουν πως κάτι δεν πάει καλά, στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο γενικότερα και ειδικότερα στο θέμα της διαιτησίας.
Ας μη γελιόμαστε.
Τα τελευταία χρόνια χάσαμε τα πάντα, αφού διαιτητές δεν υπάρχουν πλέον και δύσκολα θα βγαίνει το πρόγραμμα των αγώνων, αλλά δεν υπάρχουν και αξιολογημένοι διαιτητές.
Οι διαιτητές της Εύβοιας είναι απογοητευμένοι, αφού κάποιοι.... που άξιζε να ανέβουν κατηγορία, έπεσαν στην κατηγορία της μαύρης λίστας, αφού κάτι δεν κάνει καλά η κεφαλή της ΕΠΣΕ στις σχέσεις της με την ΕΠΟ και την ΚΕΔ.
Δεν θέλουμε να αναφέρουμε ονόματα διαιτητών και βοηθών, οι οποίοι θα άξιζαν να προχωρήσουν, αλλά τους ξέρουν όλοι.
Όταν έγιναν οι εκλογές στο Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας, ασκήθηκε πίεση στους διαιτητές και έτσι πίστευε η κεφαλή της ΕΠΣ Εύβοιας πως θα μπορούσε να ελέγξει τον Σύνδεσμο και να υλοποιήσει κάποια σχέδια που είχε, ακόμη και για τα ιδιόκτητα γραφεία του Συνδέσμου.
Εμείς τότε είχαμε προειδοποιήσει, αλλά δεν μας άκουσε κανείς και πλέον τις αποφάσεις στα γήπεδα δεν τις παίρνουν οι διαιτητές, αλλά τα πάντα θα εξαρτηθούν από ένα τηλεφώνημα.
Στην κεφαλή της ΕΠΣΕ θα τηλεφωνήσει ο διαιτητής, ο προπονητής, ο παράγοντας, ακόμη και για το αν θα διεξαχθεί ένας αγώνας ή όχι;;;;;
Συγνώμη, για ποιο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο μιλάμε;
Είναι δυνατόν ο διαιτητής να περιμένει να του πει η κεφαλή της ΕΠΣΕ τι θα κάνει;
Δεν ξέρει τους κανονισμούς;
Σήμερα τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά κι αν οι διαιτητές δεν ενώσουν τις δυνάμεις τους και να στηρίζουν ο ένας τον άλλον, δεν θα έχουν κανένα μέλλον.
Αν δεν βγούνε νέοι διαιτητές, δυστυχώς δεν θα φτάνουν αυτοί που υπάρχουν.
Πιστεύουμε πως θα πρέπει η διοίκηση της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ και οι διαιτητές να μπορέσουν να βρούνε λύσεις και να μην παρεμβαίνει ο ένας στα θέματα του άλλου, για το καλό του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου.