Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

Καλημέρα

 - Καλημέρα, καλή εβδομάδα και καλό μήνα.
Ιούλιος από σήμερα και μέσα σε αυτούς τους δύο μήνες Ιούλιο και Αύγουστο οι Έλληνες κάνουν τις διακοπές τους και όπως ξαναγράψαμε τα μπάνια του λαού δεν πρέπει να τα πειράζει κανείς.
Σε κεντρικό επίπεδο ο Κασσελάκης και ο Ανδρουλάκης δεν βλέπουμε να κάνουν διακοπές, αφού οι σύντροφοί τους, θεωρούν πως δεν είναι ικανοί να είναι ηγέτες...στα κόμματά τους και θέλουν να τους αλλάξουν.
Σε τοπικό επίπεδο κανένα πρόβλημα και όλοι θα πάνε διακοπές. Κάποιοι λένε πως η κυρία Παππά θα θυσιάσει το Καλοκαίρι του 2024 για να παρακολουθεί κάθε περιοχή του Δήμου Χαλκιδέων και να καταγράφει τα πάντα. Εμείς δεν το πιστεύουμε αυτό και θα δείτε που η κυρία Παππά θα πάει διακοπές με το σκάφος να διασχίζει Ευβοϊκό και Αιγαίο.
Η κυρία Βάκα θα ρωτήσει λένε το Λιμεναρχείο, για να μην βρεθούν στην ίδια θάλασσα δύο σκάφη και είναι ένα της συμπολίτευσης και ένα της αντιπολίτευσης.
Αυτό εύκολα θα το λύσουν αφού θα παρέμβει και θα καθαρίσει ο αντιδήμαρχος κύριος Πάνος αφού έχει και την ιδιότητα του Λιμενικού και της καθαριότητας!!