Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

Πείτε μας το όνειρο που είδατε

 - Είπαμε πως έχουμε πλέον ονειροκρίτη και εξηγούμε τα όνειρα που είδατε.
Πείτε μας λοιπόν τα όνειρα που είδατε για να σας τα εξηγήσουμε, αλλά να ξέρετε πως αυτή την περίοδο, τα όνειρα κάποιων, είναι "όνειρα θερινής νυκτός" και δεν μπορεί να τα.... ερμηνεύσει ούτε ο ονειροκρίτης.
Θα σας δώσουμε ένα παράδειγμα.
Εμείς είδαμε στο όνειρό μας πως αναλάβαμε την διοίκηση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά στην πραγματικότητα αυτό δεν μπορεί να γίνει, αφού δεν έχουμε λεφτά και αφού ούτε μέλη του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είμαστε.
Στο όνειρο πάντως δεν είδαμε, αν κάποιος "μαγείρεψε" για να γίνουμε και μέλη και για να βρούμε και λεφτά.
Επειδή σήμερα από το πρωί "δέχομαι επίθεση" για να γίνω καλό παιδί και να μην μιλάω, ειλικρινά πιστέψτε με πως δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί πρέπει να σκύψω εγώ το κεφάλι και όχι αυτοί οι οποίοι έκαναν ότι έκαναν για να εξυπηρετήσουν δικούς τους σκοπούς και στόχους.
Είναι άλλο να ξέρεις πως κάποιος οδηγεί μια ομάδα στο κενό και να του το επιτρέπεις, ώστε να φανεί η αποτυχία του και άλλο να μην του επιτρέψεις να δημιουργήσει προβλήματα στην ομάδα.
Εγώ την άποψή μου για τον κύριο Γιαμαρέλο και αυτούς που με διάφορα κόλπα, έφτασαν μέχρι εδώ που έφτασαν, την έχω γράψει και δεν θα πάρω τίποτα πίσω.
Παρακαλούσα από την ώρα που έληξε το πρωτάθλημα τον κύριο Ρόγκα, ώστε να συνέχιζε η ομάδα με την ίδια διοίκηση. Δεν ήθελαν και μου έλεγαν  ΤΕΛΟΣ.
Το σεβάστηκα και είχα γράψει, πως επειδή κυκλοφορούσαν διάφορες φήμες, αν δήλωναν παραίτηση και μετά ήταν και πάλι υποψήφιοι θα ήμουν απέναντι.
Την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης έστειλα επιστολή στον απερχόμενο πρόεδρο κύριο Τσαλιαγκό και όχι μόνο και του ζήτησα να διαβαστεί στην Γενική Συνέλευση.
Προφανώς "ζύγισε τα δικά μου κιλά" και είδε πως δεν φτάνω στα κιλά τους και με έγραψε κανονικά.
Ενημερώθηκα πως μέλος της σημερινής μη νόμιμης διοίκησης, είπε το γνωστό "άστον να λέει και να γράφει ότι θέλει, τον έχω"!!!!
Αυτά τα ξέρουν πολλοί και σήμερα το πρωί, επικοινώνησε μαζί μου άλλο μέλος αυτής της μη νόμιμης διοίκησης και του εξήγησα πως το θέμα είναι προσωπικό.
Πρέπει αυτοί που δήλωσαν "πως με έχουν" και έχουν και τις άκρες να έχουν την ευκαιρία να με κερδίσουν στις διαδικασίες.
Έχω την άποψη πως όποιος αγαπάει την Χαλκίδα, την θέλει αυτόνομη, την θέλει με τον κόσμο δίπλα της και όχι με ανθρώπους που κάνουν πειράματα στην πλάτη της.
Για να το κλείσω το θέμα.
Αν μέχρι το βράδυ της Κυριακής, παραδεχθούν δημόσια αυτά που έκαναν και ζητήσουν συγνώμη μπορώ να ξεχάσω κάποια πράγματα. Αν όχι, θα δώσω τον αγώνα μου για να μην χάσω.
Κλείνω γράφοντας πως εκτιμώ κάποιους ανθρώπους, αλλά ας μου επιτρέψουν να γράψω πως είμαι περισσότερο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ από κάποιους που βρέθηκαν σε μια θέση, όχι επειδή άξιζαν, αλλά έπρεπε να επιβεβαιωθεί το γνωστό, "κοντά στον βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα".