Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

ο μπάρμπα Στέλιος

     Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν έχει διοίκηση παρά την όλη συνομωσία που κάποιοι έκαναν.
Άνθρωποι οι οποίοι εμφανίσθηκαν από το πουθενά και βρέθηκαν υποψήφιοι για μέλη του ΔΣ!!!!
Άνθρωποι οι οποίοι δεν εμφανίσθηκαν καν στην Γενική Συνέλευση και πήραν μέρος σε εκλογική διαδικασία και ήταν υποψήφιοι ενώ ήταν απόντες!!!
Άνθρωποι οι οποίοι στο πρόσφατο παρελθόν είχαν καταγγείλει με εξώδικο μέλη της διοίκησης Αυλωνίτη, πως.... δεν είχαν δικαίωμα να είναι μέλη του ΔΣ και αυτοί παραιτήθηκαν, τώρα ήταν υποψήφιοι την ώρα που πολλοί από τους υποψηφίους δεν υπήρξαν ποτέ μέλη του σωματείου.
Για να είχαν δικαίωμα να ψηφίσουν και πολύ περισσότερο να είναι υποψήφιοι, θα έπρεπε να ήταν μέλη από την εποχή της διοίκησης Αυλωνίτη ή την εποχή της διοίκησης Φραντζεσκάκη. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει και το ξέρουμε όλοι.
Αν στο βιβλίο μελών, έγινε παρέμβαση και άνθρωποι που συμμετείχαν στην διαδικασία εκλογής βρέθηκαν ως μέλη, κάποιοι παραποίησαν το βιβλίο μελών και φυσικά γι΄ αυτό έχουν και ποινικές ευθύνες.
Εύκολα μπορούν να αποδειχθούν όλα και σύντομα αυτό θα το καταλάβουν.
Οι λόγοι για τους οποίους έγιναν όλα αυτά, είναι πολύ απλοί.
Από την διοίκηση που είχε ορίσει ο κ. Ρόγκας, δύο μόνο μέλη, τον έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια, "τον άδειασαν" όπως λέει η πιάτσα και φυσικά για να το κάνουν θα είχαν τους λόγους τους.
Εγώ το γράφω δημόσια.
Αυτοί που συμμετείχαν σε αυτές τις εκλογές και ψήφισαν δεν πρέπει να ήταν πάνω από 20-25 άτομα!!!! Υποψήφιοι για το ΔΣ και την εξελεγκτική Επιτροπή ήταν αν δεν κάνω λάθος 14 άτομα.
Για ποιον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ λοιπόν μιλάμε;
Για ποιο ΔΣ;
Σίγουρα υπήρξε κάτι που οδήγησε ιδιαίτερα τον κύριο Τσαλιαγκό, αλλά και τον κύριο Παπουτσή, να μην σεβαστούν τον φίλο τους κύριο Ρόγκα και να φτάσουν στο να παρανομήσουν αφού δεν τήρησαν τις διαδικασίες.
Προσωπικά τους είχα ενημερώσει να μην προχωρήσουν έτσι την διαδικασία, αλλά προχώρησαν. Δικαίωμά τους, αλλά και δικό μου δικαίωμα να καταγγείλω την διαδικασία αρμοδίως κι ας πάνε εκέι να δώσουν τις εξηγήσεις τους.
Ο κ. Ρόγκας έσωσε τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ από την διάλυση το Καλοκαίρι του 2023, τους πήρε από το χεράκι και τους έβαλε στην διοίκηση και τώρα ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ με αλχημείες μπήκε σε νέες περιπέτειες.
Οι πραγματικοί φίλοι της ομάδας να είναι σίγουροι πως η ομάδα θα βρει και πάλι τον δρόμο της και κάποιοι οι οποίοι εκλέχθηκαν με παράνομες διαδικασίες και παραποίηση των βιβλίων, καλά θα κάνουν σήμερα να παραιτηθούν, για να μην φτάσουν στο σημείο να υποστούν τις συνέπειες του νόμου.
Την Δευτέρα εγώ προσωπικά με επιστολή καταγγελία, θα ενημερώσω την ΕΠΣΕ, το αρμόδιο τμήμα της Περιφέρειας, την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και κάθε αρμόδιο φορέα.
Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του.