Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ

Σεβασμός στις διοργανώσεις


Η άποψή μας είναι καθαρή και χωρίς υπονοούμενα.
Η ΕΠΣΕ είναι η διοργανώτρια αρχή όλων των πρωταθλημάτων και αυτή είναι υπεύθυνη για τα πάντα.
Αυτό που συνέβη σήμερα στο γήπεδο το οποίο είχε οριστεί να γίνει ο αγώνας Παίδων ανάμεσα στο ΛΗΛΑΝΤΙΟ και τον ΛΗΛΑ Βασιλικού, δεν πρέπει να ξανασυμβεί.
Οι παράγοντες του ΛΗΛΑ δεν.....
ήθελαν να γίνει ο αγώνας αφού θεωρούσαν πως το γήπεδο δεν ήταν κανονικών διαστάσεων και το χαρακτήρισαν και επικίνδυνο για διεξαγωγή αγώνων.
Ο κ. Ρόγκας είχε έντονο διάλογο με τον κ. Λυμπέρη, τον κ. Κικίδη και τον κ. Ροκάκη, παρουσία των διαιτητών, ενώ τα τηλέφωνα «είχαν πάρει φωτιά» αφού όλοι επικοινωνούσαν με ανθρώπους της ΕΠΣΕ.
Οι δύο πλευρές θυμήθηκαν «τα παλιά». Ακούστηκαν πολλά. Ο κ. Ρόγκας είπε πως οι άνθρωποι του ΛΗΛΑ ενοχλούνται από την παρουσία της Α.Ε. ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ και από την ανοδική της πορεία.
Η δική μας άποψη:
Την ευθύνη την έχει η ΕΠΣΕ.
Μετά από έγγραφο που έφτασε στην ΕΠΣΕ και το οποίο έλεγε πως στο γήπεδο του Αγ. Νικολάου δεν πρέπει να γίνονται αγώνες των υποδομών, λόγω των προβλημάτων που έχει το χόρτο, η ΕΠΣΕ όρισε για τον αγώνα Παίδων το γήπεδο της σχολής του κ. Ρόγκα.
Άνθρωποι της ΕΠΣΕ έκαναν έλεγχο στο γήπεδο και το ενέκριναν για τον συγκεκριμένο αγώνα.
Εδώ αρχίζει το λάθος του ΛΗΛΑ. Έπρεπε την ώρα που ενημερώθηκαν για τον ορισμό του γηπέδου, να ζητήσουν από την ΕΠΣΕ να ορίσει άλλο γήπεδο και να εξηγήσουν και τους λόγους. Αυτό δεν έγινε κι έτσι έφτασαν να ανταλλάξουν κουβέντες.
Κύριοι, η ΕΠΣΕ είχε την ευθύνη. Οι διαιτητές και ο αντίπαλος είχαν στα χέρια τους τον ορισμό. Πώς μπορούσαν να τον ξεπεράσουν;
Έπρεπε να ζητήσετε από τον διαιτητή να γράψει τις επιφυλάξεις σας ή την ένστασή σας. Αυτό που τελικά κάνατε στη συνέχεια.
Τι φταίνε άραγε τα παιδιά που περίμεναν να παίξουν μπάλα;
Έχουν σημασία τα γκολ και οι βαθμοί;
Όχι, βέβαια. Αυτό που έμεινε από αυτόν τον αγώνα είναι οι κουβέντες που ανταλλάξατε.
Κρίμα. Κρίμα, γιατί είστε δύο ομάδες στον ίδιο Δήμο.