Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Προετοιμασίες 
ενόψει του αυριανού συνεδρίου


   Σε θέση μάχης βρίσκονται τα επιτελεία των υποψηφίων για την προεδρία της ΝΔ, ενόψει του Έκτακτου Συνεδρίου, που διεξάγεται το Σαββατοκύριακο.
    Το συνέδριο θα αρχίσει αύριο στις 11 το πρωί με ομιλίες των Δημήτρη Σιούφα, Λευτέρη Ζαγορίτη, Κώστα Καραμανλή, των υποψηφίων για την ηγεσία και ακολούθως των στελεχών που θα θελήσουν να πάρουν τον λόγο.
    Οι κάλπες για την εκλογή του επόμενου προέδρου της ΝΔ,θα στηθούν στις 29 Νοεμβρίου. Εφόσον χρειαστεί επαναληπτική εκλογή, αυτή θα γίνει στις 5 Δεκεμβρίου.
    Η κ. Ντόρα Μπακογιάννη μίλησε χθες σε εκπαιδευτικούς και ανέπτυξε τις θέσεις της για την Παιδεία.
    "Η εκλογή νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για όλους μας. Η πρόκληση είναι ξεκάθαρη: Να μιλήσουμε ξανά πολιτικά. Να συζητήσουμε για το μέλλον της παράταξής μας. Να μιλήσουμε ξανά για ιδέες και πολιτικές", τόνισε η υποψήφια για την ηγεσία της ΝΔ.
    "Προτεραιότητά μας πρέπει να είναι η διαμόρφωση μιας εναλλακτικής κυβερνητικής πρότασης με ιδέες και λύσεις που θα μας φέρουν πάλι στην πρωτοπορία του αγώνα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των Ελλήνων", ανέφερε η κ. Ντόρα Μπακογιάννη.
    Από την πλευρά του, ο κ. Αντώνης Σαμαράς έχει απευθύνει για σήμερα το βράδυ ανοιχτή πρόσκληση διαλόγου προς τους συνέδρους σε ξενοδοχείο του Συντάγματος.
    Πολιτική ομιλία θα πραγματοποιήσει το απόγευμα, στο ξενοδοχείο Metropolitan, και ο κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης.