Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

ΑΡΤΑΚΗ

 Κ.Α.Π.Η.
ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ
ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ 
 Την Δευτέρα 22 Μαρτίου και ώρα 6:30 μ.μ., πραγματοποιήθηκε «Πασχαλινό Μπαζάρ» με συνεργασία του Δ.Σ. και των.......
ενεργών μελών του ΚΑΠΗ Νέας Αρτάκης.

 Στα πλαίσια του σκοπού λειτουργίας του ΚΑΠΗ, το Πασχαλινό Μπαζάρ έγινε για 3 κυρίως λόγους:
1.                  Ως μια μορφή εργοθεραπείας και δημιουργικής απασχόλησης
2.                  Η επιδίωξη επικοινωνίας με την ευρύτερη κοινωνία της πόλης μας
3.                  Η προσπάθεια εξεύρεσης χρημάτων για καλύτερη παροχή υπηρεσιών στα μέλη του ΚΑΠΗ μας.
    
Τα  είδη που συγκεντρώθηκαν ήταν σοκολατάκια, παραδοσιακοί κουραμπιέδες Αρτακηνοί, κουλουράκια και τσουρέκια, διάφορα γλυκά του κουταλιού, ποτά, όλα φτιαγμένα από τις νοικοκυρές της Αρτάκης. Ακόμη πολλές λαμπάδες στολίστηκαν από τα μέλη μας. Όλα τα είδη ήταν χειροποίητα και διατέθηκαν με ένα συμβολικό ποσό.
    Πλήθος  κόσμου συγκεντρώθηκε στο εντευκτήριο του ΚΑΠΗ, για να δει και να αγοράσει τα όμορφα πράγματα που δημιούργησαν και κατασκεύασαν τα ενεργά μέλη, ενώ υπήρχαν και διάφορα γλυκά για το κοινό.
   Ευχαριστώ, τα μέλη του Δ.Σ του ΚΑΠΗ, κυρίως όμως ευχαριστώ, μέσα από την καρδιά μου, τα ενεργά μέλη που αγκάλιασαν την προσπάθεια μας  και ανταποκρίθηκαν άμεσα σ’αυτήν. Με μεγάλο ενθουσιασμό έφερνε η καθεμιά νοικοκυρά τα είδη που είχε κατασκευάσει. Αυτό αποδεικνύει την ανάγκη λειτουργίας ενός σύγχρονού ΚΑΠΗ, που δεν υπήρχε μέχρι χθες στην πόλη μας.
    Η πρόεδρος, Γιώτα Οκτωνιάτη υποσχέθηκε ότι, μαζί με το Δ.Σ. θα ενεργήσουν με τέτοιο τρόπο, για όσο διάστημα μένει, ώστε η λειτουργία του ΚΑΠΗ να κάνει υπερήφανα τα μέλη που συμμετέχουν σ’αυτό. 
Ευχαριστώ πολύ,
Η Πρόεδρος
Γιώτα Οκτωνιάτη