Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Ανακοίνωση του Πιλάβιου

«Πλήρης εξυγίανση του ποδοσφαίρου 
παρά τους εκβιασμούς»

Ο Σοφοκλής Πιλάβιος απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με τις απειλές που δέχεται τις τελευταίες μέρες, τονίζοντας ότι θα συνεχίσει την προσπάθεια του για εξυγίανση του ποδοσφαίρου παρά τους εκφοβισμούς και τους εκβιασμούς.

Αναλυτικά η δήλωση του Σοφοκλή Πιλάβιου:
«Η Ελλάδα είναι ευνομούμενο κράτος, με θεσμούς και νόμους. Ο νόμος της βίας και των απειλών κατά της ζωής πολιτών της, ανεξαρτήτως θέσης και .....
ιδιότητας, δεν μπορεί να υπερισχύσει της νομιμότητας. Οι αρμόδιες αρχές και η συντεταγμένη πολιτεία οφείλουν να προστατεύσουν όσους γίνονται στόχος ανθρώπων, που ως μοναδικό τους σκοπό έχουν να μετατρέψουν σε ζούγκλα την κοινωνία μας και το ποδόσφαιρο το οποίο υπηρετώ, με εκφοβισμούς, εκβιασμούς και οργάνωση εγκληματικών ενεργειών.
Εξακολουθώ να αντλώ δύναμη από το υγιές κομμάτι της κοινωνίας μας, που αντιστέκεται σε αυτές τις πρακτικές και αποτελεί τη συντριπτική πλειονότητα των συμπολιτών μας, και μαζί με τους συνεργάτες μου θα συνεχίσουμε απτόητοι την προσπάθειά μας για την πλήρη εξυγίανση του ποδοσφαίρου» τόνισε ο πρόεδρος της ΕΠΟ.