Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Ο πρόεδρος κ.Κικίδης Κωνσταντίνος και τα μέλη του Δ.Σ με την ευκαιρία της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου εύχονται στους διοικούντες της.....
Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ευβοίας κάθε επιτυχία και υπομονή .
Στον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ευβοίας καλή επιτυχία και φέτος στο πολύ δύσκολο έργο τους.  
Σε όλα τα σωματεία της Εύβοιας καλή ποδοσφαιρική χρονιά , με υγεία και αγωνιστικότητα..  
Στην ΠΑΕ Ηρακλή Ψαχνών που εκπροσωπεί τον νομό μας στις επαγγελματικές κατηγορίες κάθε επιτυχία στην football league ή στην football league 2. 
Το ίδιο ευχόμαστε και στα σωματεία τις ΄Δ ερασιτεχνικής κατηγόριας Α.Ο Χαλκίς, Α.Ο Λουκισίων και Α.Ο Κύμης.
Την πρεμιέρα της αγωνιστικής περιόδου 2011-2012 ανοίγει για την ομάδα μας με τον πρώτο αγώνα κυπέλλου με αντίπαλο την ομάδα του Α.Ο. Λουκισίων  στις 04/09/2011 και ώρα 17:00 στο δημοτικό γήπεδο Φύλλων. 
Σήμερα κλείνουμε τον 1ο μήνα προετοιμασίας με αρκετά ικανοποιητικό το αποτέλεσμα των παιχτών από το προπονητικό team, (προπονητής Σταμάτης Μπαλάνος, βοηθός προπονητή Βαγγέλης Καγκέλης, προπονητής τερματοφυλάκων Βασίλης Θαλάσσης) συνεχεία τις ομάδας με ετοιμοπόλεμο όλο το έμψυχο υλικό και χωρίς κανέναν τραυματισμό. 
Στην διάρκεια της προετοιμασίας η ομάδα δοκιμάστηκε σε τέσσερα (4) φιλικά με το προπονητικό team να βγάζει τα συμπεράσματα για την δουλεία που γίνετε, τα αποτέλεσμα των φιλικών είναι: 
ΛΗΛΑΣ – Α.Ε.ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ 1-0 
ΛΗΛΑΣ – ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ Ν. ΛΑΜΨΑΚΟΥ 1-0 
ΛΗΛΑΣ – ΚΑΣΤΕΛΑ 1-2 
ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ – ΛΗΛΑΣ 0-3 
ΛΗΛΑΣ – Α.Ε ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ 2-0 
Επίσης  ευχόμαστε στο προπονητικό team και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Α.Ο.Φ Λήλας Βασιλικού καλή επιτυχία και να είναι υγιείς.. 
Τέλος ευχαριστούμε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για την προβολή των ομάδων της Εύβοιας.