Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ

                                               ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                       Α.Ε.Λ. – Α.Ο.ΣΚΥΡΟΥ  2-2

Ωραίο ποδόσφαιρο απόλαυσαν οι λίγοι θεατές που παρακολούθησαν τον αγώνα της ομάδας μας με την Σκύρο.  Ισόπαλο το αποτέλεσμα 2-2, με την ομάδα μας όμως να μην μπορεί να κρατήσει το σκορ υπέρ της και 2΄πριν το τέλος του παιχνιδιού να δέχεται την
.... ισοφάριση. Από την αρχή του αγώνα και η δύο ομάδες έδειξαν ότι θα γίνει ωραίο παιχνίδι και η μπάλα ανεβοκατέβαινε και στις δύο εστίες χωρίς .όμως την μεγάλη φάση. Στο 35΄όμως ο δεκαπεντάχρονος Τσαλιαγκός ο οποίος ξεκίνησε για πρώτη φορά βασικός μόνος απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα πλάσαρε άουτ. Ύστερα από 4΄ η ομάδα της Σκύρου προηγήθηκε με τον Μανωλάκη.
Στο δεύτερο ημίχρονο όμως η ομάδα μας ανέβασε την απόδοση της και κατάφερε με δύο γκολ του Σίδερη  [52΄και 73΄],να προηγηθεί με 2-1, αλλά μπορούσε  και να αυξήσει την διαφορά εάν το κατάφερνε ο Τσαλιαγκός στο 65΄ που το δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας σώζοντας σίγουρο γκολ. Και φτάσαμε στο 88΄που ο Κυριακόπουλος με ωραία εκτέλεση φάουλ έκανε το τελικό 2-2.
Α.Ε.Λ. Αραβανής, Αθανασίου [ 46΄Σίδερης ], Κατσαρής, Κέντρος, Γκάβαλης [62΄Ντουλαβέρης ],  Μπαλόζι, Τζανής [ 55΄ Κουλοχέρης ], Βογιατζής, Μαριέτης, Τσαλιαγκός, Λάμπρου.
Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 17/12 τον Ελλήσποντο Λαμψάκου στο γήπεδο Λαμψάκου.
  Στην ιστοσελίδα της ομάδας μπορείτε να μαθαίνετε τα νέα της Α.ΕΛ. αλλά και της σχολής ποδοσφαίρου. www.aelilantiou.gr