Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ

Η ομάδα που εκπροσωπεί την Εύβοια στη Β΄ Εθνική κατηγορία είναι ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ.
Αυτή η ομάδα πέτυχε τόσα πολλά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα που όχι μόνο κάποιοι δεν το πίστεψαν αλλά υπήρχαν και πολλοί οι οποίοι ενοχλήθηκαν από τις επιτυχίες της ομάδας. Φυσιολογικό αυτό αλλά ομολογώ πως περίμενα να είναι λίγο εξυπνότεροι αυτοί που πολεμούν τα πρόσωπα που οδήγησαν εκεί ....
ψηλά τον ΗΡΑΚΛΗ. Θα μπορούσαν εύκολα να γίνουν συμμέτοχοι σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια και να μοιραστούν τη δόξα της ομάδας.
Πολλοί είναι αυτοί οι οποίοι δεν μπορούν  να χωνέψουν πως ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών είναι η πρώτη ομάδα της Εύβοιας, πως είναι πλέον μια Ανώνυμη Εταιρία και όχι η ομάδα του χωριού. Αύριο δηλαδή θα μπορεί αυτή η εταιρία να πάει στα χέρια ενός σείχη, ενός μεγαλοεπιχειρηματία και τόσα άλλα.
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ ανήκει στους μετόχους του και όχι στον καθένα από εμάς. Μπορούμε όλοι να χαρούμε τις επιτυχίες του ΗΡΑΚΛΗ, αλλά τις αποφάσεις θα τις παίρνει η διοίκηση και φυσικά οι μέτοχοι. Όποιος λοιπόν θέλει να είναι στον ΗΡΑΚΛΗ δεν έχει παρά να πληρώσει και να είναι μέτοχος. Έξω από το χορό, όσα κι αν λένε, δεν έχουν ουσία.