Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ-ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ
Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ & ΤΕΛΕΤΕΣ ΑΝΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΑΚΟΣΜΟΥ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ
Το Πολιτιστικό τμήμα του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ) και τα καλλιτεχνικά εργαστήρια που διαθέτει, σε συνεργασία με πολιτιστικούς συλλόγους, σχολεία, επαγγελματικούς φορείς κ.ά., διοργανώνει ....
κατά την προσεχή εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, πληθώρα εκδηλώσεων και εορτές για την τελετή ανάμματος του διακόσμου, στο σύνολο των Δημοτικών Ενοτήτων.
Το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεών μας, έχει ως εξής:

ΙΙ. Επίσης, την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 18:30, η Χορωδία του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Ν. Αρτάκης, την ίδια εκδήλωση, θα την παρουσιάσει και στην εκκλησία των Αγ. Απόστολων στη Ν. Αρτάκη.
Είσοδος Ελεύθερη
Τη Χορωδία διευθύνει ο μαέστρος Γιώργος Γερογιάννης

2. Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση Δημ. Σχολής Μπαλέτου -Ρυθμικής
Η Δημοτική Σχολή Μπαλέτου - Ρυθμικής, παρουσιάζει για εφέτος, ένα ¨Χριστουγεννιάτικο Μουσικοχορευτικό Παραμύθι¨ για μικρούς και μεγάλους.
Η χορευτική παράσταση με τη συμμετοχή όλων των τμημάτων της σχολής, θα γίνει την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 20:00 στο θέατρο Παπαδημητρίου. Είσοδος Ελεύθερη

3. Χριστουγεννιάτικη Συναυλία Φιλαρμονικής Ορχήστρας
Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Χαλκίδας, παρουσιάζει ένα ξεχωριστό από άλλες χρονιές ¨Χριστουγεννιάτικο Κονσέρτο¨, που περιλαμβάνει μουσικά έργα μεγάλων κλασσικών συνθετών και μουσικές στο πνεύμα των εορτών των Χριστουγέννων.
Η συναυλία θα δοθεί την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 20:00 στο θέατρο Παπαδημητρίου. Είσοδος Ελεύθερη


ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΡΠΗΣ