Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

A.O. AΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 25-2-2012

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ – ΡΟΥΜΠΗΣ  2-3 
ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ

Το σεβασμό που δείχνει η διοίκηση του ΑΠΟΛΛΩΝΑ Ερέτριας, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές , ίσως κάποιοι να τον έχουν εκλάβει εσφαλμένα ως αδυναμία. Τους διαβεβαιώνουμε ότι απατώνται οικτρά!  
Η ομάδα του ΑΠΟΛΛΩΝ Ερέτριας έχει επιλέξει συνειδητά να παίξει «καθαρή μπάλα» γιατί αφενός έχει τα...
κότσια να το κάνει και αφετέρου γιατί πιστεύει  ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές τιμούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. 
Όλοι οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΛΛΩΝΑ Ερέτριας είναι «ερασιτέχνες» και όχι «μισθοφόροι» και παίζουν για τη φανέλα και την πόλη τους και γι’ αυτό τους ευχαριστούμε δημόσια για όλη την προσπάθειά τους μέχρι σήμερα.
Η ομάδα της Αρτάκης δεν πιστεύουμε ότι έχει ανάγκη διαιτησίας σαν τη σημερινή του κ. Ρουμπή,  για να διακριθεί. Είναι μια ομάδα δυνατή και οργανωμένη που μπορεί να παίξει δυνατό ποδόσφαιρο και να κερδίσει με το σπαθί της. Αντίθετα τέτοιου είδους αντιαθλητικές συμπεριφορές όχι μόνο υποβαθμίζουν το ποδόσφαιρο, αλλά υποβιβάζουν και την ποδοσφαιρική αξία της ίδια της ομάδας.
Δεν θα σταθώ στις φάσεις που αδικούν κατάφορα τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ Ερέτριας, γιατί αυτές τις είδαν όλοι και ο διαιτητής ο κ. ΡΟΥΜΠΗΣ και ο παρατηρητής αγώνα και οι εκπρόσωποι της ΕΠΣΕ και όλοι οι φίλαθλοι που παρακολούθησαν τον αγώνα.
Κύριε Ρουμπή, δεν δικαιούσθε και δεν μπορείτε να κοιτάξετε στα μάτια τα παιδιά μας έξι και εφτά ετών που ήταν σήμερα στο γήπεδο, όταν εσείς επιτρέψατε με την απίστευτη ανοχή σας, να ακούνε τον κ. Παπαϊωάννου ποδοσφαιριστή της Αρτάκης να βρίζει χυδαία Χριστοπαναγίες τους συμπαίκτες του και να προσβάλει κατά πρόσωπο λάισμαν και διαιτητή.
Κύριε Παπαϊωάννου, ίσως να μην σου άξιζε προσωπικά η σημερινή φιλοξενία μας, τα καθαρά μας αποδυτήρια, το ζεστό νεράκι για το μπάνιο σου και όλα όσα σου προσφέραμε μιας και τα είχε ετοιμάσει «γύφτος»,  σαν  αυτούς που έβριζες  χυδαία αποκαλώντας τους «γύφτους» βρίζοντας τις οικογένειες και τα σπίτια τους κατά τη διάρκεια του αγώνα, όπως το 17χρονο Λευτέρη Μήτρου και το Βαγγέλη Κατσαρή το Νο 14.  Όπως εξίσου χυδαία και ρατσιστικά έβριζες τους Αλβανούς συναδέλφους σου αποκαλώντας τους «κολοαλβανούς»  κλπ.
Λυπόμαστε για όλα αυτά τα αξιολύπητα φαινόμενα,  που μόνο «τιμή» δεν σημαίνουν για το ποδόσφαιρο, παίρνουμε όμως κουράγιο να συνεχίσουμε από την ίδια την  ομάδα μας, που αντίθετα με τα όσα έγιναν με τα Κριεζά στην προηγούμενη αγωνιστική , διακρίθηκε διδάσκοντας fairplay κατά τη διάρκεια του σημερινού αγώνα. ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΑΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ