Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ

Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του για την ομάδα των Ψαχνών και για τις προσπάθειες ελάχιστων ανθρώπων της διοίκησης. Αυτό που έχει σημασία είναι το ότι η ομάδα, με αυτές τις οικονομικές συνθήκες και την απουσία της πολιτείας, δεν είναι δυνατόν να...
μπορέσει να ξεπεράσει τις δυσκολίες.
Είναι κρίμα που έμειναν ελάχιστοι άνθρωποι να δίνουν τη μάχη για να κρατήσουν ζωντανή μια ομάδα που κατάφερε να κάνει πραγματικότητα ακόμη κι ένα όνειρο που έμοιαζε τρελό.
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ από τα Ψαχνά βρέθηκε στη Β΄Εθνική Κατηγορία. Κι όμως, κανείς από αυτούς που τα έχουν δεν συγκινήθηκε να πάει και να στηρίξει τον κ. Στούπα και τους λίγους συνεργάτες του. Γιατί άραγε;.
Το γιατί, ίσως το ξέρουμε όλοι, αλλά δεν αξίζει τον κόπο να το σχολιάσουμε.
Κύριοι, ο ΗΡΑΚΛΗΣ ανέβασε πολύ ψηλά τα Ψαχνά και την Εύβοια. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ είναι πλέον μια ανώνυμη εταιρία. Κάποτε έλεγαν τι καλά που θα ήταν να έκλειναν ένα φιλικό με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ για να πάει ο κόσμος στο γήπεδο. Κάτι τους έχει διαφύγει. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών είναι ένα βήμα από το άλλο όνειρο. Ένα βήμα από το να βρεθεί να παίζει στο ίδιο πρωτάθλημα με ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και τους άλλους μεγάλους.
Γελάτε; Δεν είναι για γέλια. Γελούσατε και πριν λίγα χρόνια, όταν βλέπατε τη διάλυση της ομάδας.
Αν ο ΗΡΑΚΛΗΣ είχε χρήμα, τώρα θα ήταν στη θέση του ΠΛΑΤΑΝΙΑ. Ας γίνει κάτι κι ας αρχίσει του χρόνου η προσπάθεια.