Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Η υπογραφή Καλογιάννη ενεργοποιεί τη σύμβαση με τον ΟΠΑΠ

Η σύμβαση συνεργασίας της Football League και η Football League 2 (Ένωσης Β' και Γ' Εθνικής) με τον ΟΠΑΠ είχε υπογραφεί εδώ και ημέρες, αλλά την Τετάρτη έγινε γνωστό ότι πλέον ξεκινάει και επίσημα η διαδικασία της εκταμίευσης. Όλες οι κατηγορίες θα πάρουν από τον Οργανισμό 6.300.000 ευρώ. Ποσό δηλαδή που θα ....μοιραστούν Σούπερ Λιγκ, Football League και Football League 2.

Κάθε ομάδα της Football League θα πάρει 100.000 ευρώ και οι εκείνες της Γ’ Εθνικής 50.000 ευρώ. Τα υπόλοιπα θα μπουν στα ταμεία των ομάδων της Σούπερ Λιγκ. Επίσης, θα καλυφθούν τα λειτουργικά έξοδα της διοργανώτριας αρχής και το πρωτάθλημα Νέων. Τα χρήματα στις ομάδες αναμένεται να δοθούν μέσω της διοργανώτριας αρχής στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.


Οι άνθρωποι της Ένωσης περιμένουν καρτερικά την εκταμίευση των χρημάτων και

μάλιστα με την υπογραφή του προέδρου της Ένωσης, Σπύρου Καλογιάννη, ξεκίνησε η διαδικασία του χορηγικού προγράμματος (6.000.000 ευρώ). Το ποσό είναι μειωμένο σε σχέση με την περσινή σεζόν, αλλά είναι και αυτό μια «ανάσα» στις ομάδες που έχουν πάρα πολλά προβλήματα.

Τέλος, με πρωτοβουλία του προέδρου κ. Σπύρου Καλογιάννη θα πραγματοποιηθεί συνάντηση την Τρίτη (06/03) με τους αρχηγούς των ομάδων των δύο κατηγοριών, ώστε να τους ενημερώσει για θέματα βίας και διαφάνειας. Στη σύσκεψη θα είναι παρών και ο ΠΣΑΠ.