Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Αγης Λαϊνιώτης

Αγαπητοί φίλοι γεια σας!

Ανατρέχοντας στη θύμηση μου τις πένες που έχω γράψει και τις όποιες θυμάμαι απόλυτα , όσο περίεργο και να φαίνεται , έρχονται εμπρός μου σαν ταινία γεγονότα τα οποία περιέγραφα στο περιεχόμενο των άρθρων μου!
Να γίνω πιο σαφής δεν μπήκα στα αθλητικά γεγονότα του νομού μας για προσωπική προβολή ούτε για προβολή κανενός δικού μου ,μάλιστα σε πρόσφατη <πένα> έκανα αναφορά οτι ίσως έκανα και κακό σε δικό μου πρόσωπο από την συμμέτοχη μου αυτή!! Eπίσης ελάφρωσα λίγο  όχι από βάρος αλλά από...
ειδικό βάρος! Όποιος κατάλαβε κατάλαβε εδώ είμαι.
Αγαπητοί φίλοι αυτά τα χρόνια που ασχολήθηκα  με τα αθλητικά του νομού μας το έκανα μόνο και μόνο για χόμπι, για αγάπη προς τον αθλητισμό, για μια προβολή στα νέα παιδιά , που μόνο σε αυτό το επίπεδο θα φανούν κάπου και αυτά και ότι κάνουν και κάτι! η μόνη τους ανταμοιβή .
Επανερχόμενος στον πρόλογο έγραψα σε μια <πένα> ότι συναντήθηκαν κάποτε δυο φίλοι να πιουν το καφεδάκι τους και ο ένας εξαπέλυε μύδρους εναντίον κάποιου άλλου απόντος προσώπου, επειδή όμως το ψέμα έχει κοντά πόδια που λέει και ο λαός , το βραδάκι κιόλας αυτός που τα είχε με τον άλλον πίνανε το ποτάκι τους μαζί, μπράβο του!
Δεν θα μπω σε αυτή τη λογική αγαπητοί φίλοι φυσικά στην ηλικία που είμαι ,αλλά δεν ήμουν ποτέ αυτής της λογικής και από την νεαρή ηλικία μου, ευθαρσώς λέω αυτό που πιστεύω , κολοτούμπες το έχω πει πολλές φορές, κάνουν οι μαϊμούδες στο τσίρκο!
Ξαναλέγω αυτό που έχω πολλές φορές πει ότι έστω και αν είναι προσποιητό το χαμόγελο πολλών ανθρώπων που γνώρισα αυτό το διάστημα της ενασχόλησης μου με τα αθλητικά , τους ευχαριστώ και το ξέρουν πολύ καλά ότι εφόσον δεν ζω από αυτό ίσως το κάνω ακόμη καλυτέρα!
Κάνοντας αυτοκριτική δεν μπορώ να παραβλέψω ότι έχω κάνει και εγώ τα λάθη μου, ανθρώπινα όμως και ίσως από υπέρμετρο εγωισμό, αλλά ποτέ σε βάρος προσωπικότητας κανενός, αν ποτέ έγινε αυτό δεν έγινε επ΄ουδενί εσκεμμένα., την στιγμή που κάνω το χόμπι μου δεν έχω λόγο να βλάψω κατηγορήσω κανέναν , αυτό δεν θα το έκανα ποτέ και όφελος να είχα! Πάντως τα λάθη που έκανα δυστυχώς έβλαψαν περισσότερο έμενα παρά άλλους και αυτό για να μην πουν ότι προσπέρασα άλλους ,θα έλεγα ότι καμιά φορά  ,δεν χρειάζεται να ρίχνεις νερό στο κρασί σου γιατί απλούστατα είναι νερωμένο!
Το ποδόσφαιρο  έχει καλό κόσμο  αρκεί  η προσέγγιση να είναι ανάλογη αυτού που πιστεύει ο καθένας αν πιστεύει κάτι αντίθετο με τα πρότυπα τα δικά σου προσπερνάς κοινώς ΦΕΥΓΕΙΣ.
Το μοναδικό πράγμα από το οποίο ο κόσμος δεν θα κουραστή ποτέ, είναι η υπερβολή.            Αυτοί που έχουν διαβάσει κατά καιρούς τα άρθρα με τη <πένα> θα έχουν καταλάβει ότι είμαι άτομο κοινωνικό και όχι αλαζονικό δεν γουστάρω την προβολή αλλά μόνο \ότι κάνω θέλω να το κάνω καλά , μου αρέσει πολύ η φιλία ΑΛΛΑ ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΙ ΤΗΝ ΛΥΚΟΦΙΛΙΑ!

                                           γειά σας.