Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

ΣΥΜΕΩΝ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ

Στις εκλογές, το ΠΑΣΟΚ υπέστη βαριά ήττα. Πλήρωσε ακριβά το τίμημα από το ξέσπασμα της κρίσης και τη διαχείρισή της. Προέχει τώρα η γρήγορη ανασύνταξή μας για να μπορέσουμε ξανά να μιλήσουμε στις καρδιές των ανθρώπων. 
Ωστόσο, η χώρα δεν μπορεί να μείνει ακυβέρνητη και η ευρωπαϊκή μας πορεία δεν πρέπει να τεθεί σε αμφιβολία. Όλοι ξέρουν την κατάσταση. Κανένας πια δεν έχει το άλλοθι ότι δεν γνωρίζει. Είναι καιρός για .....όλες τις δυνάμεις , ακόμα και για αυτές που προεκλογικά με περίσσεια λαϊκισμού εξήγγειλαν εύκολες λύσεις, να αναλάβουν τις ευθύνες τους. 
Προσωπικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά από καρδιάς τους ψηφοφόρους της Εύβοιας που με τίμησαν με την ψήφο τους. Το να είμαι ένας από τους 41 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που εκλέχθηκαν πανελλαδικά με γεμίζει με ακόμα μεγαλύτερες ευθύνες και υπόσχομαι να δώσω ακόμα περισσότερες μάχες για το καλό του τόπου μας. Παράλληλα, επιβεβαιώσαμε αυτή την αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης αλλά και αγάπης που ξεκινήσαμε μαζί το 2009. 
Για άλλη μια φορά ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους του ΠΑΣΟΚ, αυτούς που σε αυτή την δύσκολη συγκυρία που ακούσαμε πολλά, δεχτήκαμε πιέσεις, λοιδορηθήκαμε άντεξαν. Αλλά και με πολλούς από αυτούς που τούτη τη φορά δεν ήταν μαζί μας, είναι σίγουρο ότι μελλοντικά θα ξαναβρεθούμε σε νέους αγώνες. Γιατί είναι βέβαιο ότι η προσπάθεια για κοινωνική δικαιοσύνη είναι πιο απαραίτητη από ποτέ!