Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ

Θα γράψω την άποψή μου κι ας παρεξηγηθώ. Όλοι γνωρίζουν και αναγνωρίζουν την προσφορά του Ψαχνιώτη προπονητή κ. Αντώνη Πριόνα στον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ. Όλοι και ιδιαίτερα ο κ. Στούπας και Γκαλούφας ξέρουν πως ο Αντώνης Πριόνας δεν ήταν στον ΗΡΑΚΛΗ για τα χρήματα και πως όσα πήρε άλλος προπονητής για λίγο διάστημα δεν τα πήρε ο Πριόνας σ΄ ένα χρόνο.
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ είναι σε κρίσιμη καμπή και οι διοικούντες θα πρέπει να σταματήσουν να ψάχνουν για προπονητή ο οποίος θα τους....
κοστίσει 5-6.000 ευρώ τον μήνα και θα είναι και ξένος προς την περιοχή.
Κύριε Στούπα και κύριε Γκαλούφα, δεν θα ψάξουμε το πως και το γιατί έγινε ότι έγινε και έφυγε από την ομάδα ο κ. Πριόνας.
Κάντε μια νέα αρχή και πάλι όλοι μαζί. Ο κ. Πριόνας θα ενώσει δυνάμεις και αυτό θα είναι θετικό για την ομάδα. Είμαι βέβαιος πως με τον Πριόνα στον πάγκο η ομάδα θα δέσει και η διοίκηση θα βρεί διέξοδο στα αδιέξοδα. 
Δεν είσθε ξένοι μεταξύ σας. Αφήστε τους εγωϊσμούς και ενώστε δυνάμεις.
Αυτή είναι η άποψή μου και δεν έχει μικρότερη ή μεγαλύτερη αξία από τις απόψεις άλλων τις οποίες διαβάζω, στο ίντερνετ από κονδυλοφόρους των Αθηνών οι οποίοι ¨σπρώχνουν¨ τον κ. Στούπα σε ονόματα προπονητών τα οποία έχουν την ιστορία τους, αλλά και την φήμη να μην τελειώνουν ποτέ πρωτάθλημα με μία ομάδα.