Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ-ΑΕΚ 0 - 1

 Μαζί με τους φίλους του ΑΕΚτζήδες, Κ. Κουλουρίδη (ανεξάρτητο περιφερειακό σύμβουλο) και Ευαγγελίδη Ζάχο (Λογιστή), παρακολούθησε το φιλικό αγώνα της αγαπημένης του ομάδας, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς, Δημήτρης Αναγνωστάκης. 
Από τα χαμόγελά τους μάλλον ικανοποιήθηκαν από το θέαμα που τους πρόσφεραν οι "πιτσιρικάδες" της ΑΕΚ. Ας ευχηθούμε να έχουν τα ίδια χαμόγελα και κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ σε φιλικό αγώνα που έγινε στα Ψαχνά, επικράτησε 1-0 του τοπικού Ηρακλή, με τον νεοαποκτηθέντα Κουτρουμπή στο 43ο λεπτό να σημειώνει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, με κεφαλιά μετά το κόρνερ του Λαγού.
Ο σκόρερ της αναμέτρησης όχι μόνο....
πέτυχε το μοναδικό τέρμα, αλλά ήταν πολύ θετικός και στα αμυντικά του καθήκοντα.

Στο πρώτο 20λεπτο οι δύο ομάδες δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν φάσεις μπροστά στις εστίες, με τον Κουρέλα να επιχειρεί το πρώτο σουτ για την «Ένωση» στο 27'. Στο 35' ο Σιαλμάς δεν κατάφερε να «ανοίξει» το σκορ από καλή θέση εντός περιοχής, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έβγαλε την κάθετη στον Γροντή, που έχασε μεγάλη ευκαιρία για γκολ. Στο 43' μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λαγού, ο Κουτρουμπής έπιασε την κεφαλιά και έκανε το 1-0.


Στο 67' ο Λαγός εκτέλεσε φάουλ, με τον Σικαλιά να σώζει την εστία του από παραβίαση.


Ηρακλής Ψαχνών (πρώτο ημίχρονο): Ψωμιάδης, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Σίγκμπο, Τάουερ, Ντελέκος, Λιώσης, Ογτροντνικ, Σέγκος, Οκόνγκ, Σπανός. 

Δεύτερο ημίχρονο: Σικαλιάς, Ζουλιώτης, Ρούτσης, Γέσιτς, Πακόνγκ, Τζάκης, Τσατσαρώνης, Λούσιο Μέντες, Μπακομήτρος, Σίγκμπο, Ντελέκος.

ΑΕΚ: Αραμπατζής (46' Κωνσταντόπουλος), Αρκούδας (87' Ματεντζίδης), Λαγός (83' Νικολόπουλος), Κουτρουμπής (87' Βλάχος), Γιάγκο (87' Τσαμουρλίδης), Ρίκκα (77' Φέτσης), Κοτσαρίδης, Γροντής (46' Παπαδημητρίου), Κουρέλλας (69' Καλογέρης), Παυλής (70' Σταματής), Σιαλμάς (77' Φροξυλιάς).