Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ


ΑΥΛΩΝΑΡΙ:
ΕΝΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ,
ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ και
ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ.

 Ολοκληρώθηκε, στις 12 Αυγούστου, το τουρνουά μπάσκετ που διοργάνωσε ο Σύλλογος Νέων Αυλωναρίου.  Στη διοργάνωση συμμετείχαν δέκα τέσσερις ομάδες από διάφορα τοπικά διαμερίσματα του Δήμου,  που απέδωσαν ποιοτικό μπάσκετ, αγωνίσθηκαν με εξαιρετικό ήθος και ενθουσίασαν το .....
πολυπληθές κοινό που τους παρακολούθησε. Οι αγώνες διεξήχθησαν στο γήπεδο μπάσκετ του Γυμνασίου Αυλωναρίου
Ο Δήμος αισθάνεται δικαιωμένος για την επιλογή του να ενισχύσει τη  ριζική ανακαίνιση του γηπέδου και του περιβάλλοντος χώρου που διεξήχθη το τουρνουά, παρέχοντας όλα τα υλικά που απαιτήθηκαν για την επιδιόρθωση  του τερέν, την τοποθέτηση  προβολέων και στεφανιών, την αποκατάσταση των αποδυτηρίων και των τουαλετών, την τοποθέτηση πλεγμάτων  κλπ.
 Όλες οι εργασίες εκτελέστηκαν εθελοντικά από τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέων,  που αξίζουν τα θερμά συγχαρητήρια όλων για την προσπάθεια τους, ενώ ουσιαστική ήταν και η συνδρομή του Γυμνασιάρχη Αυλωναρίου.
Το αποτέλεσμα της συνεργασίας αυτής ήταν να ανακαινιστεί πλήρως το γήπεδο μπάσκετ στο Γυμνάσιο Αυλωναρίου, που αποτελεί τόπο έλξης και συνάντησης της  νεολαίας του χωριού και να διαθέτει το Αυλωνάρι ακόμα ένα πνεύμονα άθλησης στο κέντρο του χωριού.
Ευχή μας είναι  να διαφυλαχτεί από τους νέους το θαυμάσιο αυτό αποτέλεσμα.