Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ


Ολοκληρώθηκε η πρώτη προπόνηση της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου εν όψει του φιλική της 15ης Αυγούστου με τη Νορβηγία. Σε καλό κλίμα η προπόνηση με τον Φερνάντο Σάντος να ανοίγει τα χαρτιά του σε ότι αφορά την ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει.

Στην προπόνηση έλαβαν μέρος οι «ρούκι», αλλά και οι παίκτες του Ολυμπιακού πλην, βέβαια, του τραυματία Χολέμπας. Όσοι αγωνίστηκαν την Κυριακή με την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας έκαναν...
ζέσταμα και κάποιες ασκήσεις τακτικής, ενώ κανονικά γυμνάστηκε και ο Μήτρογλου, ο οποίος υποβλήθηκε σε μαγνητική που ήταν καθαρή.

Οι υπόλοιποι χωρίστηκαν σε δύο ομάδες των οκτώ και έπαιξαν το καθιερωμένο δίτερμα. Μάλιστα, στη μία ομάδα αγωνίστηκαν οι επτά από τους οκτώ που λογίζονται ως βασικοί.


Πιο συγκεκριμένα, τερματοφύλακας ήταν ο Καρνέζης, αμυντικό δίδυμο οι Παπασταθόπουλος και Κ. Παπαδόπουλος, στο δεξί άκρο ο Βύντρα και αριστερά ο Σπυρόπουλος. Στο κέντρο ήταν οι Τζιώλης και Κατσουράνης, ενώ προωθημένος ο Σαμαράς.


Πανευτυχής ο Δημούτσος


Ο Ελίνι Δημούτσος δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για την παρθενική κλήση του στην Εθνική ανδρών:


«Μπορεί να είναι απλώς ένα φιλικό ματς αλλά θέλουμε τη νίκη, και για αυτό θα προσπαθήσουμε, όπως πρέπει να κάνουμε πάντα, είμαι χαρούμενος που ανήκω πλέον στην Εθνική και θα κάνω τα πάντα να πετύχω», είπε χαρακτηριστικά ο άσος του Ατρόμητου και πρόσθεσε: «Πολλά παιδιά τα γνώριζα από το παρελθόν».


Όσον αφορά την πρεμιέρα των προκριματικών του Μουντιάλ τον Σεπτέμβρη κόντρα στη Λετονία, όπου η Εθνική είχε «στραβοπατήσει» στα αντίστοιχα του Euro, σχολίασε: «Πιο σημαντικό είναι να ξεκινήσεις με το δεξί, όμως δεν μας επηρεάζει που δεν είχαμε κερδίσει την προηγούμενη φορά. Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι πλέον «Χαρούμενος για την κλήση μου»