Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

ΕΠΣΕ-ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ 2012


  Η Ε.Δ./Ε.Π.Σ.Ε. επιθυμεί να ενημερώσει τους συναδέλφους Διαιτητές αναφορικά με τις αγωνιστικές και γραπτές δοκιμασίες που θα πραγματοποιηθούν, όπως έχει καθιερωθεί εν' όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, για τους Διαιτητές και Βοηθούς που δεν έχουν συμμετάσχει, με επιτυχία, στις αντίστοιχες δοκιμασίες της ΚΕΔ.

Στις
10 Σεπτεμβρίου 2012 - ημέρα Δευτέρα και στις....
21 Σεπτεμβρίου 2012 - ημέρα Παρασκευή, στις 17:00, στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδος, θα κληθούν να συμμετάσχουν στις αγωνιστικές δοκιμασίες. Τα όρια θα είναι σύμφωνα με τον Κανονισμό Διαιτησίας και την ΚΕΔ κι οι συμμετέχοντες θα κληθούν να τρέξουν 12Χ150μ, σε 35'' το καθένα, με 50μ περπάτημα ανάμεσα τους, σε χρόνο 45''.

Οι γραπτές δοκιμασίες θα πραγματοποιηθούν στις 10 Σεπτεμβρίου 2012, στις 18:30, στην αίθουσα του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας
. Η ύλη θα προέρχεται από τις ερωτήσεις που κοινοποίησε η ΚΕΔ (οι πρώτες 200) και βρίσκονται στην σελίδα της ΕΠΟ (κάνετε κλικ εδώ για να τις κατεβάσετε). Οι συμμετέχοντες θα κληθούν να απαντήσουν σε 20 ερωτήσεις, με πολλαπλή επιλογής απάντησης.

Υπενθυμίζεται ότι είναι υποχρεωτική η παρουσία όσων επιθυμούν να αγωνίζονται στην Α1 Κατηγορία. Οι συμμετέχοντες με επιτυχία θα έχουν προβάδισμα, έναντι των συναδέλφων τους που δεν θα παρουσιασθούν.