Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Αναγνωστάκης Δημήτρης

Με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Χαλκίδας κ. Σεπετή, τον Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας κ. Πεκόπουλο καθώς και με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου κ. Αγγελάτο και τον Γραμματέα και περιφερειακό σύμβουλο κ. Μπαντούνα, συναντήθηκε σήμερα ο βουλευτής  της ΔΗΜ.ΑΡ. Δημήτρης Αναγνωστάκης, συνοδευόμενος από τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Οργάνωσης. κ. Παύλοβιτς. 
Στις ξεχωριστές συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν στους.... χώρους του Νοσοκομείου Χαλκίδας, τα στελέχη της Δημοκρατικής Αριστεράς ενημερώθηκαν αναλυτικά για την πορεία κατασκευής του νέου Νοσοκομείου, τα ζητήματα λειτουργίας, τις ανάγκες και τις ελλείψεις σε προσωπικό καθώς και για τα προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους.
Τα στελέχη της ΔΗΜ.ΑΡ. δεσμεύτηκαν να προωθήσουν με κάθε πρόσφορο τρόπο τα ζητήματα που άπτονται της λειτουργίας του Νοσοκομείου, να στηρίξουν το αίτημα των εργαζόμενων για προσλήψεις στους τομείς που υπάρχουν ελλείψεις και να καταβληθούν οι οφειλόμενες εφημερίες των ιατρών.
Τέλος διαπιστώθηκε η φιλότιμη προσπάθεια που καταβάλλεται συνολικά από το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, ώστε οι υπηρεσίες υγείας που προσφέρονται στους πολίτες της Εύβοιας να είναι υψηλού επιπέδου παρά τις αντίξοες δημοσιονομικές και οικονομικές συνθήκες που επικρατούν την τελευταία περίοδο στη χώρα.

Δημήτρης Αναγνωστάκης 
Βουλευτής Εύβοιας 
Δημοκρατικής Αριστεράς